Obavijesti

Show

Komentari 53

'Ovo je loš i mlitav quickstep': Žanamari Lalić ispala iz showa

'Ovo je loš i mlitav quickstep': Žanamari Lalić ispala iz showa
23

Znam da vas boli noga, ali junački ste plesali, rekla je Milka Babović Žaninom partneru Damiru koji je teško plesao zbog bolova u nozi. Bilmanu je ples bio loš

VIDEO

Ni petu emisiju osme sezone showa Ples sa zvijezdama uz Duška Ćurlića nije vodila Barbara Kolar. Dok se voditeljica oporavlja od operacije slijepog crijeva, zamijenila ju je Karmela Vukov Colić. Barbarin povratak poslu očekuje se već idući tjedan. 

Natjecatelji, šest parova, prvo su plesali fusion, odnosno dva plesa na jednu pjesmu. Zatim su se svi zajedno natjecali u swing maratonu koji je trajao četiri minute. Najviše bodova u prvom dijelu dobili su Čavajda i Petra, a u drugom dijelu Sanda i Nicolas.

Show su večeras napustili Žanamari Lalić i Damir Horvatinčić.

- Presretna sam što smo preživjeli tjedan i ponosna na partnera što je uopće uspio plesati sa mnom - rekla je Žanamari. Damir se njoj zahvalio što je bila jako dobra učenica. 

Sanda izgleda kao da se stalno čudi

Ples su otvorili Sanda Dubravčić i Nicolas Nicolas Quesnoit. Plesali su tango i cha cha cha u fusionu. Sanda je usred plesa sa sebe strgnula dugu tamnu haljinu i ostala na podiju u crvenoj haljini s resicama. Za prvi su ples od žirija dobili ukupno 33 boda.

- Srce bi, ali gornji dio tijela, Sanda, kao da je zaspao. Izraz lica također bi mogli malo promijeniti, izgledate kao da ste cijelo vrijeme začuđeni - rekao je Sandi Davor Bilman.

'Puno sućuti, znam da vas boli noga'

Žanamari Lalić i Damir Horvatinčić u fusionu su plesali quickstep i jive. Damir, koji je početkom tjedna uganuo nogu, plesao je najbolje što je mogao. I Žana se usred plesa razodjenula pa je jive plesala u prozirnoj kratkoj haljinici kroz koju su joj se vidjele gaće. Par je za, kako je Bilman rekao, loš i mlitav quickstep i dobar jive, od žirija dobio 29 bodova.

- Puno sućuti, znam da vas boli noga, ali junački ste plesali i skakali. Ipak, ja sam vidjela da vas noga još boli, da ste pobrzali oporavak - rekla je Damiru Milka Babović.

Prebrza ali i tehnički točna izvedba

Passo doble i slow fox plesali su Iva Mihalić i Robert Schubert. Dobili su visokih 36 bodova.

- Fascinirala me kreativna koreografija i neprimjetan prelaz između dva različita plesna stila. Uz to, Iva je jako dobra glumica i sve u svemu, ovo je bilo fascinantno - rekao im je Dinko Bogdanić. Bilmanu se nije svidjela izvedba jer mu je sve bilo prebrzo, no rekao im je da su jako dobro i točno otplesali. 

'Odzujali ste ovo, kao neki zeleni bumbar'

Giuliano i Marija Marinčić u fusionu su plesali slow fox i jive. Pjevač je u prošloj emisiji dobio kritike, da je ukočen, no ovaj put je popravio dojam. Od žirija su dobili 30 bodova.

- Učiteljica je pratila glazbu i pokrete, a Giuliano je besprijekorno zapamtio što treba napraviti. U jednom me momentu bilo strah da će vam odletjeti cipela, ali sve je dobro prošlo - rekla im je Milka. 

- Odzujali ste ovo, kao neki zeleni bumbar - rekao je Giulianu Elio. 

Ornela zadovoljila Dinka

Passo doble i cha cha cha otplesali su u fusionu Ornela Vištica i Marko Herceg. Samozatajna Vištica pokazala je atribute u 'vatreno' crvenom korzetu i haljini načinjenoj u cjelosti od resica. Par je od žirija dobio visokih 37 bodova.

- Mlada gospođice Vištica, dopalo se meni i jedno i drugo - i prije nego ste skinuli suknju i poslije - rekao je Orneli Elio. Pohvalio je i njeno plesno umijeće, a Duško je njena partnera Marka zadirkivao da si je tijekom cijelog plesa gledao dekolte jer je, naime, imao košulju raskopčanu do pupka.

- Mene ste zadovoljili - komentirao je Dinko Bogdanić.

Mislav i Petra opet imali najbolje ocjene

Najbolje ocjenjeni par prošle subote, Mislav Čavajda i Petra Jeričević, plesali su slow fox i jive u fusionu. Za svoju su izvedbu dobili čak 39 bodova.

- Ovo je bilo zaista fenomenalno. Imali ste potpuni performas - rekao im je Elio. I Milki Babović ples je bio prekrasan. 

- Svih ovih tjedana u vašem se plesu vidi skladnost pokreta. Večeras je ta skladnost nenadmašiva - rekao im je Dinko. Davor je Mislavu savjetovao da se u nekim pokretima još malo opusti iako mu je izvedba bila odlična. 

Swing maraton

Nakon fusiona, parovi su istodobno plesali swing maraton. Iz maratona su prvi ispali Giuliano i Marija i dobili jedan bod, a nakon njih Iva i Robert s osvojenih dva boda. Slijedili su ih Žanamari i Damir te Ornela i Marko. Nakon što su ispali Mislav i Petra, zadnji su na podiju ostali Sanda i Nicolas i dobili najviše, šest bodova u ovom dijelu. 

- Od početka do kraja nisu stali i imali su kondicije - komentirao je Dinko. Elio se složio s njim i pohvalio izvedbu. 

- Sanda, morate zahvaliti Nicolasu jer, zbog njega ste uspjeli - komentirao je Bilman. Pohvalio je Mislava i Petru jer su u ples uvrstili i elemente netipične za swing. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'
OTKAZALI JOJ I KONCERT

Instagram izbrisao profil Jelene Karleuše! Napala Hrvate: 'Svaki ima djeda koji je ubijao Srbe'

Pjevačica je podijelila tekst koji je izazvao burne reakcije javnosti
ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?
RECITE NAM SVOJE MIŠLJENJE

ANKETA Jesu li Ivana Kindl i Igor Barberić zasluženo pobijedili?

Osim Igora i Ivane, za titulu pobjednika u 'Zvijezde pjevaju' borili su se i Mihovil Španja i Goran Bošković te Dea Presečki i Dino Petrić