Obavijesti

Show

Komentari 3

Ovo je posljednja snimka Karla Lagerfelda: 'Tako sam sretan'

Ovo je posljednja snimka Karla Lagerfelda: 'Tako sam sretan'
6

Posljednjih mjeseci rijetko se pojavljivao u javnosti, a na posljednju reviju Chanela u Parizu uopće nije ni došao. Iz Chanela su tada rekli da je jedini razlog izbivanja umor

VIDEO

Njemački modni dizajner i kreator Karl Lagerfeld preminuo je u 86. godini, a posljednja snimka 'kralja mode' objavljena je početkom mjeseca. U videu se obratio modnoj urednici Carine Roitfeld (64) i čestitao joj na časopisu koji je tada dosegnuo milijun pratitelja.

Pokretanje videa...

00:10

Za uspješnu Francuskinju Lagerfeld je snimio kratak video, a administrator njegovog službenog profila na Instagramu objavio ga je na društvenim mrežama. 

- Tako sam sretan zbog nje. Njezin časopis je uistinu predivan - rekao je modni kreator koji je godinama živio i radio u Francuskoj. U svojoj bogatoj karijeri surađivao je s mnogim uspješnim holivudskim imenima, ali i ostalim ljubiteljima mode. 

FILE PHOTO -  German designer Karl Lagerfeld appears on the catwalk after his Autumn/Winter 2004/2005 high fashion collection for the Chanel fashion house in Paris

Posljednjih mjeseci rijetko se pojavljivao u javnosti, a na posljednju reviju Chanela u Parizu uopće nije ni došao. Prvi put u gotovo 40 godina u siječnju nije bio prisutan, a iz njegove modne kuće Chanel tada su govorili da se Lagerfeld ne osjeća dobro, ali da nije ništa strašno već je samo umoran. 

Paparazzi su ga u nedavno, i to u nekoliko navrata fotografirali u nesvakidašnjem izdanju. Poznati modni dizajner pojavljivao se u javnosti bez zaštitnog znaka - svojih tamnih sunčanih naočala, 'nabacio' je koji kilogram više i pritom pustio bradu.

Lagerfeld je drugačijim izdanjem šokirao brojne obožavatelje koji su komentirali da su ga na spornim fotografijama koje su 'procurile' jedva prepoznali.

Karl Lagerfeld neprepoznatljiv: 'Nabio' je kile i pustio bradicu
Karl Lagerfeld neprepoznatljiv: 'Nabio' je kile i pustio bradicu

Vijest o smrti legendarnog modnog dizajnera zaprepastila je sve koji su ga poznavali. Mnoge manekenke, ali i ostale slavne ličnosti na društvenim se mrežama od jutra opraštaju od prijatelja i kolege.

- Tako je nevjerojatno tužno čuti vijest o njegovoj smrti. Karl je prema meni oduvijek bio briljantan, drag i darežljiv, kako privatno, tako i profesionalno - napisala je na Instagramu modna dizajnerica i bivša Spajsica Victoria Beckham (44).

Obožavala je njegove kreacije, a za glamurozna događanja često je birala odjeću s Karlovim potpisom.

Voditeljica Alexa Chung (35) sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila zanimljivu anegdotu koju je doživjela s Karlom. 

- Sjećam se kada sam bila jako uplašena jer sam te trebala intervjuirati, a zapravo si bio jako duhovit i velikodušan. Hvala ti što si me pozivao na najglamuroznija iskustva mog života, bila mi je čast poznavati te. I da, hvala ti na savjetu za suhi šampon. Uvijek ću misliti na tebe dok ga koristim - otkrila je Alexa.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

NAJGORE OSOBINE SVIH ZNAKOVA: Škorpione svi preziru jer su opsesivni i ljubomorni, ali ovaj znak je najgori

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin