Obavijesti

Show

Komentari 130

'Stankovu i Časlavovu juhu ne bih čak ni u zatvoru poslužio'

'Stankovu i Časlavovu juhu ne bih čak ni u zatvoru poslužio'
3

Dvojica natjecatelja razljutila su Dina Galvagna koji se nije mogao načuditi kako su uspjeli skuhati tako loše jelo. Rekao im je da nema prilike u kojoj bi ga poslužio

VIDEO

U ovoj epizodi pred kandidatima je bila još jedna Kutija iznenađenja. Marko Matei rekao je da se uvijek veseli iznenađenjima, no neki su zbog nepoznatog bili više nervozni nego uzbuđeni. 

- To što nas je manje i kriteriji su veći. Mislim da nas žiri neće štedjeti - rekla je Ivana. Marko Raić rekao je kako se nada dobrom tjednu i dodao da će dati sve od sebe. Okusi djetinjstva iz prošlog tjedna mu, kako kaže, nisu ostavili neki dobar okus. 

Hrvoje se nadao da će ispod današnje Kutije iznenađenja biti nešto slatko. Ipak, osim namirnica, kandidate je dočekalo još jedno iznenađenje. Nisu pretjerano obraćali pozornost za odabir partnera za radne jedinice, no to će im obilježiti cijeli ovaj tjedan jer je večeras krenuo Tjedan timskog rada. Sa svojim 'susjedima' kuhat će do kraja tjedna u timu. 

- Nije mi palo na pamet da ćemo birati partnere za cijeli tjedan. Mislio sam da će nas poslati u trgovinu i to je to - rekao je Hrvoje. Večeras su kandidati kuhali gljive, crne trube, i janjeće kotlete. Od namirnica dobili su još i krumpir, mentu, rabarbaru i s tim su se morali snaći.

'Moje vrhnje je pokvareno'

Časlav je imao problema tijekom kuhanja. On i Stanko borili su se s vremenom, a Časlav se uz to borio i s gulilicom za krumpir koju nije znao upotrijebiti. Kristina i Petra dobro su funkcionirale kao tim. Posao su dobro raspodijelile i pomagale jedna drugoj kad je 'zaškripalo'. Iako je rekao da je antitalent za slatko, Nikola se odvažio na kuhanje deserta i žiri nije imao primjedbi dok je kuhao. Ines se mučila sa šlagom koji nikako nije mogla umutiti kako treba. Bila je uvjerena da je njeno vrhnje pokvareno i na kraju uz kolač nje poslužila šlag. Janku i Dini nije se svidjelo što su baš svi natjecatelji s janjetine skinuli svu masnoću, a trebali su je ostaviti i primijetili su da se većina nije snašla s rabarbarom.

Ivana i Marko nisu oduševili žiri. Rekli su im da im je glavno jelo bezveze i preslatko, a desert prekiseo. Njihovu kombinaciju hrane Mate je opisao kao anemičnu. Ivana nije prihvatila ni jednu kritiku, njoj je sve bilo super, rekla je da su jako dobro i ukusno skuhali. 

Marko i Nikola bili su jako zadovoljni svojim kuhanjem. Dino im je rekao da su krivo karamelizirali povrće te da izgleda kao da su ga pekli na starom maslacu. Dečki su prihvatili kritiku i rekli da će drugi put karamelizirati drukčije. Mesa je ovaj put na tanjuru bilo premalo, no dečki su bili zadovoljni.

Ines i Marko uspjeli su složiti dobar desert iako Ines nije uspjela napraviti šlag. Glavno jelo bilo im je prekiselo što je Dini jako smetalo.Marka je pitao je li trudan, što ga je zasmetalo. 

- I bolje je da mi šlag nije uspio jer je i bez njega desert bio dobar - rekla je Ines. 

Kristina i Petra potrudile su se, no nisu oduševile žiri. Desert im nikako nije uspio i Kristina je toga bila svjesna jer ga je ona spremala. Petra i Hrvoje nisu uspjeli skuhati desert jelo pa su spremili samo glavno jelo jer se Hrvoju tijesto nije ispeklo do kraja. 

- Ovo je užas, ja to ne bih u kantini u zatvoru poslužio - komentirao je Dino jelo koje su pripremili Stanko i Časlav. Skuhali su juhu koja se žiriju nikako nije svidjela, Janković im je rekao da sastojci izgledaju kao nešto što je izgorjelo pa je ubačeno u tanjur. 

- Svi smo dobili vrlo skromne, čak uvredljive komentare - rekao je Stanko, a Radovan je komentirao da je rabarbara na natjecatelje utjecala kao bunika. Nikola i Marko Palfi bili su, prema mišljenju žirija, najmanje loši pa su pobijedili u Kutiji iznenađenja. Dino je naglasio da ih je Nikola spasio jednostavnim i ukusnim desertom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega