Obavijesti

Show

Komentari 48

Ovogodišnju 'Doru' vode Doris Pinčić, Fodor, Zlata i Ćurlić...

Ovogodišnju 'Doru' vode Doris Pinčić, Fodor,  Zlata i Ćurlić...
15

Naravno da postoji i malo te pozitivne treme, ali uz Zlatu i dečke, te dobru pripremu znam da će se i ta trema odmah anulirati. Jedva čekam, poručila je Pinčić Rogoznica

VIDEO

'Dora 2020'. na rasporedu je 29. veljače u Dvorani Marino Cvetković u Opatiji, a HRT je otkrio voditeljsku četvorku. To su novopridošla HRT-ova voditeljica, Doris Pinčić Rogoznica (31), zatim Zlata Mück Sušec te dva voditeljska 'veterana' - Mirko Fodor (57) i Duško Ćurlić (52).

- Dora je jedno prekrasno događanje: ne samo Dora nego svi ti dani HRT-a u Opatiji. To je krasan događaj, uvijek odradimo dobar posao, družimo se i još se svi tamo dobro i zabavimo u jednako tako lijepoj Opatiji. Jako smo zadovoljni odabirom naših kolegica, Zlata i Doris prekasno izgledaju, vrlo su elokventne. Duško i ja igrat ćemo na sigurnost, iskustvo, i naravno, na ljepotu! - rekao je Mirko Fodor.

- Veselim se, naravno. Sjajne su kolegice, talentirane, lijepe, uz njih ćemo biti 'stari mačak' Fodor, i ja 'mlad kao rosa'. Jedino me muči koji će od nas dvojice odjenuti haljinu... No, šalu na stranu, veselim se Opatiji, veselim se druženju, divno je vratiti se opet tamo... To mi je već, ne znam ni sam koja, 10 ili 12 Dora... Ma sve će biti super! - dodao je Duško Ćurlić.

Skandali Dore: Karan odustao, Maja se 'zapalila', krivi glasovi
Skandali Dore: Karan odustao, Maja se 'zapalila', krivi glasovi

- Jako se radujem ovom novom iskustvu, svojoj prvoj Dori, pogotovo haljinama koje će dečki nositi: no uz njih se osjećam vrlo sigurno, dobro ćemo se pripremiti i što je najvažnije, dobro se zabavljati. Naravno da postoji i malo te pozitivne treme, ali uz Zlatu i dečke, te dobru pripremu znam da će se i ta trema odmah anulirati. Jedva čekam! - poručila je Doris Pinčić Rogoznica.

- Jako se veselim,  ja se nakon 12 godina vraćam na Doru i  tamo je uvijek neka pozitivna atmosfera, kao što je Mirko spomenuo, i mislim da ti mladi izvođači nose dio te energije. Dosta smo opuštena ekipa koja se voli zabavljati, ali smo s druge strane i štreberi, što me također veseli jer ćemo biti maksimalno pripremljeni i dobro ćemo odraditi posao - kazala je Zlata Mück Sušec.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...