Obavijesti

Show

Komentari 9

Ozana i Ognjen: 'Jedno drugo šišamo samo ako je to nužno. Imamo troje djece i želimo još'

Ozana i Ognjen: 'Jedno drugo  šišamo samo ako je to nužno. Imamo troje djece i želimo još'
7

Par je u braku devet godina. Dom im je na prvom mjestu te smatraju kako se međusobno znaju u potpunosti. Sudjelovanje u 'Superparu' im služi isključivo kao zabava

VIDEO

Naša ljubavna priča traje 10 godina. Čim sam je vidio, znao sam da će biti moja. Ona me tada još nije upoznala. Izgledom je bila idealna, žena mojih snova, priča nam Ognjen Bičanić (35) iz Slavonskog Broda o svojoj supruzi Ozani (33) s kojom sudjeluje u ovogodišnjoj sezoni reality showa "Superpar".

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

ozana i ognjen 01:08

Po zanimanju su oboje frizeri, a njihovo upoznavanje bilo je doista sudbonosno. Upoznali su se kada je Ognjen imao 26, a Ozana 24 godine. On je došao u salon jer je ozlijedio nokat na škare i Ozana ga je zaliječila.

Te "nesretne" škare ipak su urodile plodom. Par je u braku već devet godina, osnovali su obitelj te imaju vlastiti frizerski salon i uspješni su u poslu.

- Svatko od nas tvrdi kako je bolji frizer. Ne možemo se dogovoriti tko je bolji, ali hajdemo ovako - ja sam bolji muški frizer, a Ozana ženski. Friziramo se međusobno samo ako je to nužno - rekao je kroz smijeh Ognjen.

Osim što vole držati škare u rukama, Ozana izrađuje ukrase za kuću, a njezin suprug obožava sport i rekreativno igra vaterpolo.

'Upoznali smo se u domu za nezbrinutu djecu, zaljubili se i sada gradimo svoju obitelj...'
'Upoznali smo se u domu za nezbrinutu djecu, zaljubili se i sada gradimo svoju obitelj...'

Od showa, tvrde ovi supružnici, nemaju nikakva očekivanja. Jedini im je cilj dobro se zabaviti i provesti čim više vremena zajedno.

- Gledali smo prošlu sezonu emisije i pitali se kakvi bismo mi bili u zadacima koji se postavljaju u showu. To je bilo dovoljno da se prijavimo u ovakvu avanturu - ispričali su nam Ognjen i Ozana, koji smatraju kako se poznaju u potpunosti.

"Superpar" im služi isključivo kao zabava.

- Ne razmišljamo o drugim parovima, ne uspoređujemo se ni s kim. Bitno nam je da međusobno odlično funkcioniramo - rekli su nam.

U showu su ih se najviše dojmili Dolores Antić (32) i Anton Rudan (45), ali isključivo zbog drugačijeg načina života. Naime, njih su dvoje ljubitelji joge, a uz to, Anton se bavi biljkama i preživljavanjem u prirodi. Ognjen i Ozana smatraju kako su zbog toga zanimljivi.

Anton i Dolores u Životu na vagi su šibali kandidate koprivama
Anton i Dolores u Životu na vagi su šibali kandidate koprivama

Bičanići su inače roditelji troje djece, no glava obitelji želio bi imati još dvoje. Njihov dom i djeca vezu im čine izuzetno jakom.

- Jedno kod drugoga najviše cijenimo to što smo si međusobna podrška i uvijek se možemo osloniti jedan na drugoga - rekao je par.

Tvrde kako je temelj njihovog braka iskrenost i kompromis.

- Naravno, i onda iskra bez koje ništa ne bi išlo. Još uvijek imamo jaku želju jedno za drugim. Oboje želimo da tako ostane - zaključili su Ognjen i Ozana.

U njihovoj vezi bilo je uspona i padova, no pronašli su svoj idealni način života i nastoje se na tome zadržati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin