Obavijesti

Show

Komentari 163

'Ozljeda me prikovala za krevet i nekad sam nosio dugu kosu'

'Ozljeda me prikovala za krevet i nekad sam nosio dugu kosu'
9

Dejan je kralježnicu ozlijedio nakon napornih poslova, a sve je kulminiralo na jednoj nogometnoj utakmici. Došlo je do puknuća i novog dijela njegova života, a osim kralježnice, operirao je i koljeno...

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ekspert otkrio tajne: Kako smo spojili parove 'Braka na prvu'

Bećar Dejan Vukobratović (39) iz Našica sudjelovao je u showu “Brak na prvu”, ali ga je prije finalnog tjedna napustio i to bez Gordane Marelli (38), s kojom su ga eksperti spojili. Nije im išlo...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kandidati showa 'Brak na prvu' 01:30

Dejan gotovo cijeli život živi sam, a u show se prijavio spontano - surfao je internetom dok se oporavljao od operacije kralježnice i rekao “zašto ne?”. Operacija kralježnice bila je, kaže Dejan, neizbježna, a opisao nam je i kako je do toga došlo. Dugo godina se borio s išijasom i barem jednom godišnje su ga pokočila leđa pa je morao ležati u krevetu i po desetak dana.

- Ozljeda se dogodila nakon napornih poslova, a kulminirala je na utakmici mojih veterana nogometnog kluba Papuk iz Orahovice u zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva, kada je došlo do puknuća i novog dijela mog života - kaže Dejan.

Nakon operacije, toplica i naporne, ali duge rehabilitacije, morao se priviknuti na novi način života. To je uključivalo i drugi način spavanja i obavljanje svakodnevnih zadataka. Ni nogometom se nije mogao baviti kao što je nekad.

- Zato sam u emisiji bio neopisivo sretan kad sam nakon nepunih deset mjeseci nakon operacije zaigrao nogomet i opet skočio iz aviona, što su mi doktori rekli da mogu zaboraviti - ushićeno nam kaže Dejan.

Osim kralježnice, Našičanin je operirao i koljeno.

- Koljeno je popustilo na utakmici i, nažalost, nisam otišao odmah na operaciju. To se zavlačio nekoliko godina dok nije postalo neizdrživo. Tad neko vrijeme nisam igrao nogomet, sve do ‘reaktivacije’ u veteranima NK Papuka - priča nam Dejan....

Dejanu kućanski poslovi nisu nepoznanica, budući da se od razvoda roditelja uglavnom brinuo sam za sebe. Obavlja ih usput i to mu je svakodnevica.

- Nije mi to problem, a kuhanje mi je pravi gušt. Tako bi bilo i s mojom partnericom. U dogovoru bi se i opušteno sve radilo, ali najveća razlika bi bila u tom druženju, kontaktu, maženju i paženju, zajedničkom kuhanju... Za mene ne postoje muški i ženski poslovi, osim, naravno, nekih koji nisu za žene - rekao je Dejan.

Natjecatelj u ovom sociološkom eksperimentu trenutačno “fura” kratku frizuru, ali je otkrio i kako je u tinejdžerskim danima imao dugu kosu. Na tu fazu je već i zaboravio, a u bližoj budućnosti ne planira ponovno pustiti kosu.

- Kad sam naletio na neke fotografije s dugom kosom, vratio sam se u mladost i prisjetio kako sam jednom imao 156 ili 165 pletenica u kosi koje su mi tri, četiri sata radile tri frizerke. E, to je bila volja - prisjetio se Dejan sa smješkom mlađih dana.

U show-eksperimentu je pokušao pronaći sreću s Gordanom, a iako se na prvi pogled sve činilo idilično, par je odlučio prekinuti svaki odnos i napustiti show. Na vjenčanju su među njima frcale iskrice, a prvi problemi pojavili su se već na bračnom putovanju. Dejan nije želio otkriti što se točno događalo među njima u njihova četiri zida, ali je gledateljima bilo jasno kako vode drugačiji tip života te jedno u drugom nisu vidjeli “ono nešto” zbog čega bi se nastavili boriti.

Gordana se prva izjasnila da želi otići, a nekoliko dana nakon tu je odluku donio i Dejan, koji se unatoč svemu pojavio na zajedničkoj večeri tog tjedna, dok se ona nije oprostila od ostalih kandidata iz popularnog showa.

"Brak na prvu" RTL

Ekspertica iz showa “Brak na prvu” Ita Štefanek iz prve ruke zna kakav je bio njihov ljubavno-privatni odnos te koji su razlozi zašto je veza pukla, zašto on i Goga i danas nisu sretno zaljubljeni.

- Gordana je tijekom prvih nekoliko dana shvatila da Dejan zapravo nije dovoljno njezin tip muškarca. To znači kako je uvidjela da nije dovoljno pozicioniran, situiran i da trenutno nema velikih ili konkretnih planova za budućnost. Dejan je zapravo na nekoj, moglo bi se reći, raskrsnici života i show ‘Brak na prvu’ bio mu je potez da na neki način pokuša definirati život. No Gordana od Dejana nije dobila potvrdu koju je očekivala i tražila od muškarca, a to je da osim ljubavi, nježnosti i pažnje, koju joj je Dejan pružio, muškarac bude situiran i realiziran u životu. Kad je to tako predočila, počela se hladiti od Dejana - rekla je ekspertica u showu u svojem izlaganju za RTL.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 163
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu