Obavijesti

Show

Komentari 0

Ozren Kanceljak zadužen je za Nouvelle Vague after party

Ozren Kanceljak zadužen je za Nouvelle Vague after party
1

Vjerni fanovi širom svijeta učinili su da ovaj bend stekne reputaciju uvaženog aranžerskog, ali i autorskog tandema koji čine Marc Collin i Olivier Libaux

VIDEO

Legenda zagrebačke klupske scene DJ Ozren Kanceljak, napravit će afterparty za pamćenje na koncertu Nouvelle Vague zakazanom za 23.6. u clubu Boogaloo

Ozren Kanceljak je svojim radom značajan trag u domaćoj glazbenoj industriji i brojnim projektima vezanim za glazbu. Bavio se i glazbenim novinarstvom i managementom, a svojim specifičnim stilom i ogromnim trudom, uz puno strasti i volje, uspio je još 80-ih postati prepoznatljivo lice zagrebačke klupske scene.

Na Nouvelle Vague afterpartyju će puštati set koji se konceptualno nadovezuje na sam bend. Bit će tu raznih obrada novovalnih megahitova koji su zadržali svoju svježinu i u novom ruhu, ali i pjesama koje su zvukom bliske Nouvelle Vague - akustični, organski soul i jazz.

- Šetnjom kroz stilove i dekade nastojat ću zadržati kombinaciju organskog zvuka i novoga vala, a uz to pružiti ljudima priliku da se zabave i nakon koncerta - najavljuje Kanceljak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Za razliku od brojnih okorjelih rockera ja obožavam i izuzetno cijenim umjetnike, izvođače koji žele napraviti nove, drugačije verzije tuđih hitova i učiniti ih “svojima”. Nouvelle Vague su uspjeli izgraditi svoj prepoznatljivi zvuk novovalnih hitova stavljajući ih u bossa novu ili lounge jazzy aranžmane. Uvjeren sam da će i ovog puta to biti dobra zabava za ljude otvorenoga srca - dodaje.

Popularni francuski bossa-nova bend Nouvelle Vague u Zagreb dolazi u sklopu svjetske turneje na kojoj promoviraju izuzetno hvaljeni album 'I Could Be Happy'.

Vjerni fanovi širom svijeta učinili su da ovaj bend stekne reputaciju uvaženog aražmanskog ali i autorskog tandema koji čine Marc Collin i Olivier Libaux. Četiri do sada objavljena albuma prodana su u preko milijun primjeraka širom svijeta. Nouvelle Vague svojim obradama redefiniraju najznačajnije periode iz povijesti rock’n’rolla, otvarajući novu, neodoljivu, šarmantnu i brazilskim ritmovima inspiriranu dimenziju poznatih pjesama.

Nouvelle Vague je dosad održao više rasprodanih koncerata u Zagrebu i možemo očekivati da će nam i ovaj nastup u Boogaloo klubu nakon 23.lipnja ostati u lijepom sjećanju.

Ulaznice su u prodaji još samo danas po cijeni od 150 kn do 31.5., 180 kn od 1.6., 200 kn na dan i na blagajni kluba.

Možete ih nabaviti na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, u Boogaloo-u, kao i online na www.ticketshop.hr
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac