Show

Komentari 1

Ozzy je pokušao ubiti Sharon: Bio sam drogiran i došao sam do zaključka da mora umrijeti

Ozzy je pokušao ubiti Sharon: Bio sam drogiran i došao sam do zaključka da mora umrijeti

Sjećam se da sam se probudio u zatvoru i policijaci su me pitali znam li gdje sam. Zatim su mi pročitali da sam uhićen jer sam probao ubiti suprugu, prisjetio se

Britanski roker Ozzy Osbourne (71) prisjetio se trenutka kad je htio ubiti svoju suprugu Sharon (67) dok je bio drogiran. Ozzy se probudio u zatvoru jedno jutro 1989., isprva nesvjestan činjenice da je htio ubiti ženu. 

Par je progovorio o tom užasnom trenutku koji je mogao uništiti obitelj. A sve zbog droge, govorio je Ozzy u novom dokumentarcu 'The Nine Lives of Ozzy Osbourne'. 

Sharon se prisjetila da je te noći stavila djecu u krevet, a zatim sjela i počela čitati knjigu koju je u to vrijeme čitala kada je u sobu uletio izbezumljeni Ozzy. 

- Ne znam tko je to sjeo nasuprot mene, ali to nije bio moj suprug. Izgledao je čudno, imao je taj pogled, a rolete su bile zatvorene i nisam mogla ništa. Zatim je rekao: 'Došli smo do zaključka da moraš umrijeti'. Bio je smiren, vrlo smiren, a onda je samo navalio na mene i počeo me gušiti - ispričala je Sharon i nastavila: 

- Bacio me na pod i došao na mene, a ja sam rukom pretraživala stvari na stolu. Pronašla sam gumb i samo sam ga stisnula. Sljedeće što znam je da je policija došla. 

Incident se dogodio dok je par živio u Buckinghamshireu u Engleskoj. Sharon je ispričala da su je na životu držale njihovo troje djece, oni su joj davali snagu i zato je uspjela toliko dugo se boriti s njim, sve dok policija nije došla. Ozzy je, u svoju obranu, rekao da nije imao pojma zašto je bio u zatvoru idući dan. 

- To mi nije baš najsjajnije postignuće. Sjećam se da sam se probudio u zatvoru i policajci su me pitali znam li gdje sam. Zatim su mi pročitali da sam uhićen jer sam probao ubiti suprugu - ispričao je. 

 

Najčitaniji članci