Obavijesti

Show

Komentari 10

Pa to je fantastično: Alka i Mutti su 'raritetni komadi'

Pa to je fantastično: Alka i Mutti su 'raritetni komadi'
6

Pjevačicu Alku Vuicu smeta što Branku Mutti cure u 'Farmi' napadaju zbog godina. To joj je jako primitivno. Ona i Mutti su, kaže, raritetni komadi

VIDEO

Otkad je Alka Vuica (48) u petak ušla u “Farmu”, s Brankom Marić Mutti (46), bivšom ljubavnicom Olivera Dragojevića, stalno razgovara o njihovim ljubavnim pothvatima i ludim provodima u mladosti. Njih dvije neodoljivo podsjećaju na Patsy i Edinu iz humoristične serije “Pa to je fantastično”. Mutti, koja je Olivera tužila jer ju je nazvao “štracom”, dosad je pokazala grudi, natjerala Jelenu da ih opipa kako bi se uvjerila da su prirodne te je na putu do poljskog zahoda pokušala zavesti Daniela Popovića. Pohvalila se da su ona i Alka živjele s Vladom Kalemberom. Pritom je “naivno” poput Edine otkrila da je to bilo prije 35 godina. Alka se poput neustrašive Patsy postavila zaštitnički prema njoj.
- Vidim da te ove cure napadaju zbog godina. To je vrlo primitivno. Ne možeš nikoga napadati zbog godine proizvodnje. Mutti i ja smo raritetni komadi - rekla je Alka. Mutti joj je na to rekla da je voli. Potom su se zagrlile, nazdravile i zapjevale:
- Godine nisu važne, tako se barem kaže.

SPIRITUALIZAM I FENG-SHUI, MA KAKAV BOKS
Branka Marić Mutti, kao i Edina, voli spiritualno i prirodno.
- Smršavjela sam 15 kila jer sam vježbala i njegovala se, nije u pitanju nikakav botoks ili liposukcije - kaže Mutti. Edina za sebe kaže da je “spiritualna, budist i feng-shui”.

PATSY PREFERIRA SADO-MAZO, A ALKA TIGRASTO
Alka poput Patsy ne ispušta piće iz ruke. Ljubavnika Igora Štimca zalila je čašom šampanjca u disku, gdje je bio sa suprugom. On je poslao redare da je izbace. Patsy se voli odijevati seksi, baš kao i Alka. Razlika je samo što Patsy nosi sado-mazo, a Alka voli odjeću sa životinjskim uzorkom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski