Obavijesti

Show

Komentari 28

Padale uvrede: Gorljive svađe zvijezda odigrane u javnosti

Padale uvrede: Gorljive svađe zvijezda odigrane u javnosti
23

Neke zvijezde se međusobodno ne podnose, a to ni ne skrivaju. Katkad jedna drugu prozivaju preko medija, a javni 'rat' nerijetko je začinjen sočnim uvredama

VIDEO

Joan Crawford i Bette Davis

Svađa filmski ikona počela je zbog muškarca. Bette, tadašnja zvijezda u usponu, zaljubila se u svog kolegu iz filma 'Dangerous', Franchota Tonea , 1935. godine. No, 'friško' razvedena Joan ga je također tada upoznala i ubrzo se s njim vjenčala.

Iako se Joan u početku trudila zadobiti simpatije sve popularnije Bette, njihov odnos se ubrzo pretvorio u rivalstvo koje je kulminiralo kada su obje dobile ulogu u filmu 'Whatever Happened to Baby Jane' 1962. godine.

Pogledajte skeč koji ismijava odnos dviju diva:

VIDEO

Za vrijeme snimanja su se svađale, tužakale jedna drugu redatelju te si postavljale razne smicalice, a Bette je Joan i ozlijedila tijekom snimanja jedne scene.

Davis je za tu ulogu bila nominirana za Oscara. Samo da joj napakosti, Joan se na dodjeli popela na pozornicu i preuzela nagradu za glumicu koja ju je osvojila, ali nije bila prisutna.

U javnosti su se često 'častile' uvredama. Davis je jednom rekla da je Crawford 'prvi holivudski sifilis', dok je Joan za nju rekla da je 'sprdnja od glumice'.

Jay Leno i David Letterman

Voditelj emisije 'Tonight Show' na NBC televiziji, Johnny Carson , otišao je u mirovinu 1991. godine. Na njegovo mjesto mogli su doći Jay Leno (65), komičar koji se pojavljivao u skečevima kasnonoćnih emisija ili David Letterman (68), voditelj koji je imao svoju 'Late Night' emisiju nakon Carsona.

Iako su svi mislili da će prestižnu poziciju preuzeti iskusni Letterman, producenti su ipak odabrali Lenoa kao Carsonova nasljednika.

Letterman je zatim dobio svoju emisiju 'The Late Show With David Letterman' na konkurentskoj televiziji CBS koja se prikazivala u isto vrijeme kada i Lenov 'Tonight Show'.

Jay Leno, David Letterman i Oprah u reklami 2010. godine:

VIDEO

Tada je, naime, počelo njihovo 'tiho' rivalstvo. Iako nisu jedan drugog spominjali u medijima, bitka za gledanost je bila postojana dugi niz godina, a o njima se pisalo kao o neprijateljima.

Leno je kasnije priznao da 25 godina nije pričao s Lettermanom, koji ga je, pak, u intervjuu s Oprah nazvao 'jako duhovitim i jako nesigurnim'.

O njihovom rivalstvu snimljen je i televizijski film 'The Late Shift' po istoimenoj knjizi.

Elton John i Madonna

Iako je njihova dugogodišnja svađa vrlo javna, također je bila i gotovo jednostrana. Pričajući o Madonni u medijima, Elton (68) nikada nije birao riječi, iako su njih dvoje, do tada, bili dobri prijatelji.

Pjevač je 2002. izjavio da je Madonna (57) napravila najgoru pjesmu za film o Bondu ikada, nakon čega ju je optužio javno da je tijekom cijele 'Re-Invention' turneje pjevala na playback.

Njegova netrpeljivost prema 'kraljici popa' pokazala se na dodjelama nagrada britanskog glazbenog časopisa Q koji je Madonnu proglasio najboljom koncertom izvođačicom. Jednu nagradu primio je i Elton, a tijekom govora rekao je: 'Od kada je pjevanje uživo jednako pjevanju na playback? Svatko tko pjeva na playback i naplaćuje 75 funti za ulaznice bi trebao biti smaknut'.

Eltonov govor pogledajte ovdje:

VIDEO

John se na Madonnu obrušio i uoči dodjele Golden Globesa 2012. godine. Madonna je bila nominirana za najbolju originalnu pjesmu, na što je Elton rekao da nema 'je**ne šanse da ona dobije nagradu jer je njena karijera davno završila', a prokomentirao je i da izgleda poput 'prostitutke na igralištu'. Madonna je na kraju dobila nagradu te kasnije pomirljivo rekla da 'se ne boji za Eltona jer zna da će i on dobiti neku nagradu'.

Zvijezde su se pomirile godinu dana nakon toga, kada je Elton sreo Madonnu u restoranu te joj se ispričao za sve što je o njoj govorio u medijima.

Taylor Swift i Katy Perry

Obje pop pjevačice u usponu, Taylor (25) i Katy (30) javno su se voljele. Prvi put su zajedno fotografirane na dodjelama MTV nagrada 2008., a iduće godine su prvi put komunicirale preko Twittera i slale si poruke podrške i ljubavi.

No, njihova interakcija prestala je, misteriozno, 2013. godine. Swift je u intervjuu za Rolling Stone odlučila progovoriti o 'izdaji' jedne svoje slavne prijateljice. Iako nikada nije imenovala Katy, bilo je jasno o kome se radi.

Swift je ispričala da je Katy pokušala 'ukrasti' veliki dio njene koncertne ekipe i tako joj sabotirati cijelu turneju . Kasnije je plesač Taylor Swift priznao da je, uz još nekoliko kolega, odmah pristao na poziv Katy Perry da joj se pridruže i to usred Taylorine turneje u sklopu koje su plesali. Jedan od 'ukradenih' plesača plesao je s Perry na njenom nastupu za vrijeme Super Bowla te je postao internetski hit jer je tijekom nastupa zaboravio koreografiju.

VIDEO

Nakon objavljenog intervjua, Perry je na Twitter u napisala: 'Pazite se Regine George prerušene u ovcu'.

Taylor je zatim izdala singl i glazbeni spot za pjesmu 'Bad Blood' koja govori o njenom odnosu s Perry, koja ju je kasnije optužila da 'lažno zagovara kolegijalnost među ženama u showbizu kada zarađuje na omalovažavanju druge žene'.

Charlie Sheen i Chuck Lorre

Charlie (50) je bio zvijezda serije 'Dva i pol muškarca ', autora Chucka Lorrea (62). Glumac 'divljeg srca' počeo je stvarati ozbiljne probleme produkciji serije, za koju je dobivao preko milijun dolara po epizodi, stoga su producenti 2010. zaključili da je najbolje napraviti pauzu u seriji kako bi Sheen mogao ići na prijeko potrebno liječenje od ovisnosti.

No, Sheen je iz rehabilitacijskog centra davao intervjue raznim radio postajama, a u jednom intervjuu je rekao da se on od ovisnosti liječi tako brzo da 'spori mozak Chucka Lorrea to ne može shvatiti' te je izjavio da je jedino ovisan o 'pobjeđivanju'.

Produkcija serije obavještava Sheena, ali i javnost, da do daljnjeg obustavlja snimanje serije. Od tada, u gotovo svakom intervjuu kojeg je Charlie dao, spomenuo bi Lorrea i nazivao bi ga 'gadom, crvom, pi**com i kukavicom'.

Jedna od mnogih Sheenovih poruka Chucku:

VIDEO

Charlie je zatim tužio Lorrea i produkcijsku kuću za 100 milijuna dolara.

Serija 'Dva i pol muškarca' nastavila se bez Sheena, kojeg je zamijenio Ashton Kutcher (37). Sheen je, naravno, napao Kutchera preko Twittera i rekao mu da će ga 'poslati u bolnicu' .

Lorre se osvetio Sheenu finalnom epizodom u seriji. Iako je zvao Sheena da se ponovno pojavi u ulozi Charlieja, Sheen ga je odbio jer mu Chuckova ideja za posljednju scenu nije bila smiješna.

Naime, i bez Sheena, Lorre je na kraju epizode uveo lika kojemu ne vidimo lice, a trebao bi biti Charlie. Prije nego ulazi u kuću svog brata, na glavu mu pada piano, a zatim još jedan. Osim toga, u cijeloj finalnoj epizodi priča se o Charlieju te se jasno aludira na sve njegove lude izjave, ovisnosti i probleme.

Mariah Carey i Eminem

Eminem (42) je poznat da svoja 'nezadovoljstva' drugim ljudima iznese u svoje pjesme pa je tako 'opleo' i po Mariah (46) za koju tvrdi da mu je bila djevojka. Pop diva je odmah njegove tvrdnje opovrgnula i to u showu Larryja Kinga gdje je objasnila da se s njim družila samo tri ili četiri puta te da ona to ne smatra vezom.

Osim javnog objašnjenja, Carey se nastavila izrugivati Eminemovoj tvrdnji te je na nastupima imala lutke koje podsjećaju na Eminema, a posvetila mu je i pjesmu 'Clown'. Eminem je zatim na svojim nastupima puštao navodne 'napaljene' glasovne poruke koje mu je Mariah uputila.

Svađi, koja se prvenstveno odvijala preko pjesama i nastupa, se pridružio 50 Cent koji je u svojoj pjesmi Mariah nazvao lažljivicom.

VIDEO

U pjesmi 'Bagpipes from Baghdad' iz 2009. godine, Eminem je i Mariahinog muža nazvao 'pi*om' i poručio mu neka mu je sretno s 'tom droljom', a u drugoj pjesmi 'The Warning', reper prijeti da će objaviti snimke njihovih telefonskih razgovora za vrijeme njihove afere.

S Mariah, reper se nije još pomirio, no mogao bi s njenim bivšim suprugom koji je izjavio da bi želio 'zakopati ratnu sjekiru' s njim jer je veliki fan njegove glazbe.

Lil' Kim i Nicki Minaj

Napetost između dvije reperice bila je prisutna i prije nego što su se upoznali. Lil' Kim (41), koja je karijeru započela 1996. godine, tvrdila je da je Nicki (32) 'pljuje' u pjesmama, iako ju nigdje ne spominje. Reperice su se zatim srele, no Minaj je Kim potpuno ignorirala, tvrdi sama Kim. Minaj tvrdi da ju je Kim napala i prijetila joj.

Lil' Kim je od tada javno tvrdila da joj Minaj krade stil , uključujući i navodno plagiranu naslovnicu za mixtape iz 2007. godine koja vrlo sliči naslovnici Kiminog albuma iz 1996. godine. Na jednom nastupu ju je prozvala i rekla joj da joj 'ili oda počast ili neka se je*e'.

Raj J i Lil' Kim prozivaju 'lažnu' Minaj:

VIDEO

Minaj je u intervjuu Kim nazvala 'jadnom gubitnicom' te joj poručila da izda album i nađe se na vrhu Billboardove ljestvice pa će tek onda razgovarati.

Reperice su i dalje u žustroj svađi koja ide toliko daleko da namjerno izdaju singlove i albume u isto vrijeme te se i dalje spominju u pjesmama.

Miley Cyrus i Sinead O'Connor

Nakon što je Miley (22) objavila spot za pjesmu 'Wrecking Ball' te izjavila da je bila inspirirana spotom 'Nothing Compares To You' Sinead O'Connor (48), pjevačica joj je poslala otvoreno pismo u kojem ju 'moli' da se prestane prostituirati za glazbenu industriju.

U pismo je izrazila svoju zabrinutost za ponašanje mlade pjevačice. 'Ništa dobroga neće izaći iz toga što si dopuštaš da te iskorištavaju. Šalješ poruku mladim djevojkama da je golotinja važnija od talenta', napisala je Sinead, između ostalog te joj poručila da 'nije kul prostituirati se, nego je jako opasno'.

Miley joj je istog dana odgovorila preko Twittera te joj poručila da joj nema vremena odgovoriti otvorenim pismom jer se sprema nastupati i voditi Saturday Night Live te ju pozvala na druženje ako joj išta od toga svega želi reći u lice.

Cyrus je nedugo nakon toga objavila zbirku objava sa Twittera Sinead O'Connor iz 2011. godine . Uz objave, Miley ju je usporedila s bivšom dječjom zvijezdom Amandom Bynes kojoj je dijagnosticirana psihička bolest.

Twitter

Sinead joj na to, ponovno preko otvorenog pisma, ali i društvenih mreža, odgovorila prijetnjom da će je tužiti. 'Ruganje psihičkim bolesnicima najgori je oblik zlostavljanja', poručila joj je te rekla da je u vrijeme objava koje je Miley objavila bila 'ozbiljno bolesna i trebala joj je hitna pomoć'.

Irska pjevačica ubrzo je uputila još jedno pismo mladoj Miley u kojem je zahtijevala od nje da joj se javno ispriča i otkrila joj da je tijekom cijele svađe dobivala poruke mržnje od obožavateljica Miley koje su govorile neka se 'već jednom ubije'.

Cyrus joj nije odgovorila direktno, ali ju je u nekoliko navrata u intervjuima nazvala 'luđakinjom koja se na nju ljuti bez razloga'.

Sinead je na svojoj stranici, zatim, objavila fotografiju Miley na kojoj pjevačica u ustima ima snop novčanica. Iznad fotografije stoji natpis: 'Zna li itko gdje su roditelji ove djevojke?'.

Sve za kuhanje: najbolji lonci, tave i noževi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao