Obavijesti

Show

Komentari 217

Pakao! Za hranu su se borili s majmunima, nisu mirno spavali

Pakao! Za hranu su se borili s majmunima, nisu mirno spavali
10

Natjecatelji reality showa 'Survivor' zbog straha od divljih životinja, neprestane gladi i nedostatka cigareta često su se svađali. Jedno drugome nisu željeli pomoći

VIDEO

Spavali su usred džungle na bambusu. Bili su okruženi otrovnim paucima, škorpionima, žabama, krokodilima. Histerizirali su i paničarili. A s majmunima i vjevericama borili su se za hranu.

Natjecatelje reality showa 'Survivor', koji se snimao na Kostariki, prvu noć 'oprao' je plimni val jer su spavali na plaži. Probudili su se urlajući. Šokirani su pobjegli u šumu u kojoj su dočekali jutro. Dok se nisu naviknuli na zvukove džungle, Neven Ciganović, Maja Lena Lopatny, Ava Karabatić, Mia Begović i ostali nisu mirno spavali. Bojali su se otrovnih paukova, smrtonosnih žaba, škorpiona i krokodila.

U showu se natjecalo 18 kandidata, bili su podijeljeni u dva plemena, a pobjednik osvaja 50.000 eura.

Kupali su se u potoku, a šampon su morali zaraditi. Prvi su dobili nakon 14 dana, i to kao nagradu za dobro odrađeni zadatak. Snimanje s balkanskim zvijezdama trajalo je 37 dana.

Vjeverice su im krale ananase i kokose

Životinje su im se noću ušuljale u kamp. Privukli su ih kokosi i ananasi koje su natjecatelji skupljali u džungli. Isprva su se bojali vjeverica, a zatim su se naviknuli na male 'kradljivce'.

Jeli su samo banane, ananase, kokose i rižu

Balkanske zvijezde na Kostariki morale su zaboraviti ukusne delicije. Za hranu su se morali snalaziti sami. Uglavnom su jeli rižu, ananas, banane i kokose. Svi su smršavjeli.

Zbog morskog psa zbrisali su iz mora

Natjecatelji su odrađivali zadatak u moru. Sve je bilo u redu dok netko nije poviknuo: Morski pas! Svi su počeli histerično vrištati i bježati.Taj dan se više nitko od natjecatelja nije htio kupati.

Aleksandru Grdić ubo je škorpion

Kandidati su se bojali otrovnih životinja. Najviše su se plašili škorpiona jer je ubo Aleksandru Grdić. Liječnici su joj dali protuotrov pa se brzo oporavila.

Najteže im je palo gladovanje 

Natjecateljima je najteže bilo gladovati, a bojali su se i divljih životinja. Nedostajale su im i cigarete. Mia Begović zato je pušila kokosovo lišće.

Razmažene zvijezde tri tjedna morale su preživjeti u srcu džungle. Kandidati, doznajemo, više nikad ne bi ponovili ovakvu avanturu. Najteže im je palo gladovanje. Jeli su vrlo malo. Zbog straha od divljih životinja, neprestane gladi i nedostatka cigareta, kandidati su se često svađali. Jedno drugome nisu željeli pomoći. 
Mia Begović i na Kostariki se ponašala kao prava glumačka diva.

Bila je nemoguća i stalno je nešto zahtijevala od ostalih kandidata. 
No glumica je pokazala svoje kulinarsko umijeće pa su je prozvali mamom jer je najviše kuhala. Pripremala je ribu i voćne salate.

Ava Karabatić jedina je od naših zvijezda koja bi se ponovno vratila. Starleta se šokirala kad je shvatila da sama mora naći hranu koju će jesti, a nije se snašla ni u paljenju vatre. Njoj je hrana bila ukusna, a riža i kokos postali su joj omiljena delicija. Vratila se puna ideja. Upisat će glumačku akademiju i napraviti tri tetovaže. 


Martina Vrbos žalila se na neprestanu glad. Smršavjela je oko 12 kilograma i potamnjela. 
Nevena Ciganovića prozvali su 'kraljicom drame' jer je stalno paničario. Bojao se zmija otrovnica i škorpiona. Dok se odmarao u ležaljci i maštao o ukusnoj hrani, s deset metara visine pao mu je kokos u blizini međunožja. Nije ga ozlijedio, ali sjećanje na tu nezgodu i dalje mu je jako bolno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 217
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu