Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
114 komentara

Pakistansku Kim ubio je brat: 'Naravno da sam je zadavio!'

Waseem je priznao ubojstvo, a tvrdi da je ona narušavala ugled njihove obitelji. Qandeel je često objavljivala provokativne fotografije na društvenim mrežama i voljela se eksponirati

Foto: Instagram
114 komentara

Ubojstvo starlete Qandeel Baloch (26) priznao je njen brat Waseem (25). Pakistanka je pronađena je mrtva u svom krevetu u petak.

- Naravno da sam je zadavio. Morao sam to učiniti jer nisam mogao više tolerirati njeno ponašanje - hladno je rekao Waseem na konferenciji za novinare.

 

#qandeelbaloch #instagram #socialmediastrategy #beutiful #sexy #bedroompicture

A photo posted by Qandeel Baloch (@qandeelbalochquebee) on

Voljela se eksponirati te je bila aktivna na društvenim mrežama na čemu su joj zamjerali brat i konzervativna obitelj. Nerijetko je objavljivala snimke svojih dnevnih rutina, a često se fotografirala u donjem rublju. Zbog 'narušavanja' ugleda obitelji, on je odlučio da mora ubiti vlastitu sestru, a zadavio ju je dok je spavala.

Zvali su je 'nova Kim Kardashian', a proslavila se u Pakistanskom idolu. Navodno se treba pojaviti i u Big Brotheru. Nekima je bila uzor, a neki su je kritizirali zbog 'provokativnih' fotografija. I nakon stravičnog ubojstva pojavili su se oni koji su podržali Waseema

Waseem na novinskoj konferenciji govori da je sestru ubio zbog časti:

Naši partneri pišu
Message