Obavijesti

Show

Komentari 3

'Pala' je svađa: 'Isabella ima svoje komplekse. Kritična je...'

'Pala' je svađa: 'Isabella ima svoje komplekse. Kritična je...'
16

Dok djevojke priželjkuju ludu zabavu, Bruno je odlučan u naumu da ih disciplinira, pa je tako odveo Juliju u kokošinjac kako bi se oslobodila straha od kokoši

VIDEO

Jutro kod Kotlara započelo je mirnim doručkom, no vrlo je brzo napetost koja se mogla rezati nožem prerasla u otvorenu svađu između dviju djevojaka, Patricije i Isabelle. Naime, Josip je djevojkama poželio pokazati fotografiju sa spoja s Isabellom, no Patricia ju je odbila pogledati, a Isabella je odmah iskazala svoju netrpeljivost prema njoj. Razlog svađe koja je buknula između ovih djevojaka bile su optužbe Patricije da Isabella ima dečka izvan showa.

- Istina je ta da prije nego li sam ušla u show, javio mi se jedan dečko iz Pule, ali to je bilo sve, par poruka i nikad ništa - pravdala se Isabella, no Patriciji to nije bilo dovoljno uvjerljivo.

-Isabella, ti meni pričaš o nekom dečku. U to sve spominješ Mateja, tebi se sviđa Matej, a uz sve to šalješ poruke Josipu, što želiš?- priupitala ju je Patricia na što je Isabella kazala kako je sve njezine riječi izokrenula te pritom naglasila kako i Patricia ima nekog dečka.

- Još sam u tim godinama da imam nekog muškarca za kojeg se vežem u tom smislu i ne mogu totalno otići od toga. Ovaj show je meni bio novi početak da se jednostavno od toga maknem. Ja sam o tome s Josipom pričala - ispričala je Patricia. Kod Filipovića u Slavoniji dan je započeo susretom s majkom Brigitom.

- Drago mi je što ih vidim jer malo sam vremena provela s njima. Nadam se da se neću razočarati - kazala je mama, a susretu s njom poradovale su se sve djevojke.

- Mislim da će nam ona više otkriti nego tata Mile - kazala je Ana. No, djevojke nisu ni slutile da i mama Brigita podržava red, rad
i disciplinu kao i tata Mile, a odmah je i podijelila prve zadatke djevojkama. Martinu je tako dopalo čišćenje suđa, što je iskoristila i kako bi doznala više o njihovim druženjima te o međusobnim odnosima.

- Mislim da bi mi Brigita bila oko pomoći u vezi Bruna. Voljela bih imati Brigitu za svoju svekrvu . otkrila je Martina, a mama Brigita je otkrila: Martina je krasna djevojka. Ja sam majka dva sina i nemam kćer. To bi bilo nešto tako kao što bih ja zamišljala svoju kćer.'

Dok djevojke priželjkuju ludu zabavu, Bruno je odlučan u naumu da ih disciplinira, pa je tako odveo Juliju u kokošinjac kako bi se oslobodila straha od kokoši.

- Mislim da sam je pet puta jača žena od njih u kućanskim poslovima - zaključio je Bruno. Ivan i njegove djevojke dan su proveli na izletu igrajući paintball, no vratili su se pokisla lica. Naime, Nina i Marija su se posvađale jer je Marija gađala Ninu unatoč tome što su bile u istom timu.

- U timu sam bila, nemam pojma s kim. Znam da je tamo bila Nina, a ovo drugo sve mi je konfuzno. Nekako nam je energija grupe pala - kazala je Marija i zaključila: Nije tako ništa dramatično pošlo po zlu, svi imam ruke, noge, svi smo živi, zdravi, nismo u
prašumi. Nakon što su se vratili kući, djevojke su se bacile na pravljenje ručka, dok je Ivan
na spoj odlučio izvesti Martinu.

- Martini baš treba puno pažnje i ona je ona djevojka koja to i zaslužuje - zaključio je. Dok su njegove djevojke spavale, Matej je skrivečki na spoj odveo Dinu, i to po drugi put. Kako mu je Dina na prvom spoju rekla da ju fascinira arheologija, Mateju se upalila lampica te ju je na drugi spoj odveo u Arheološki muzej.

- Presretna sam, u ekstazi sam - izjavila je Dina i dodala: Matej bi mogao biti idealan muškarac, samo što je on dosta distanciran.“ No, dok je Dina sad već bila drugi put na spoju s Matejem, Maja i Marijana nisu za to još dobile priliku.

- Marijana je imala svojih pet minuta s Matejem, onda kada ju je vozio u autu - našalila se sarkastično Korina. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

12:01
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu