Obavijesti

Show

Komentari 31

Pale na testu Savršenog: Kod zaljubljenih se uskladi rad... Srca? Jetara? Olivera: Usana!

Pale na testu Savršenog: Kod zaljubljenih se uskladi rad... Srca? Jetara? Olivera: Usana!
4

Moje srce kuca 60 puta u minuti, ali kada ugledam djevojku u koju sam zaljubljen kuca dvostruko brže. Koliko otkucaja moje srce napravi u deset sekundi dok gledam u djevojku u koju sam zaljubljen?, pitao je Toni cure

VIDEO

U showu 'Gospodin Savršeni' djevojkama je jedan od izazova bio ispit znanja iz raznih školskih predmeta. Profesor Toni im je postavljao pitanja, a na neka od njih nisu znala odgovoriti. Znate li vi odgovore na ova pitanja?

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Gospodin savršeni 01:24

1. Kad nekoga želiš žurno vidjeti i putuješ avionom iz Zagreba u Split, koliko će ti vremena trebati do njegovog zagrljaja, ako avion putuje 500 kilometara na sat, a do Splita ima 250 kilometara?

Ponuđeni odgovori su: a) 1 sat, b) 45 minuta, c) 30 minuta, d) 15 minuta. 

Pitanje je zbunilo Oliveru kojoj nije bilo jasno da li se radi o udaljenosti do zagrljaja ili do aerodroma s obzirom da joj možda treba još i vožnja autom do njega pa to treba posebno izračunati. Toni joj je na lijep način objasnio kako ne treba komplicirati te da je bit pitanja dati odgovor koliko vremenski treba do zagrljaja. 

Na prvo pitanje sve djevojke su točno odgovorile osim Danijele, Poline i Josipe.

2. Formula za računanje sile kojom se privlače sva tijela koja imaju masu, kao na primjer, Mjesec i Zemlja, Zemlja i Sunce, ali i ja i ti, napisao je Isaac Newton u svom zakonu:

Ponuđeni odgovori su: a) gravitacije, b) elektromagnetizma, c) ljubav, d) crnih rupa. 

Na drugo pitanje je od svih djevojaka točno odgovorila samo Danijela.

- Fiziku sam prošla na lijepe oči, matematiku neću ni komentirati, ali ja sam rekla Toniju da sam spremna naučiti sve radi ljubavi, čak i fiziku i matematiku - rekla je Dorotea.

3. Kada dvoje zaljubljenih ljudi dugo gleda jedno drugome u oči sinkronizira se rad njihovih:

Ponuđeni odgovori su: a) bubrega, b) usana, c) jetre, d) srca. 

Djevojke su se zbunile oko ovog pitanja pa je Danijela komentirala da tko točno odgovori na to pitanje mora to i demonstrirati.

- Meni prvo što je palo na pamet kad je Toni to pitao su bila srca. Mislim da ona koja je na to odgovorila netočno nema puno iskustva u ljubavi - komentirala je Dorotea.

Olivera se otvorila Savršenom nasamo: 'Prerano sam odrasla, imala sam teško djetinjstvo'
Olivera se otvorila Savršenom nasamo: 'Prerano sam odrasla, imala sam teško djetinjstvo'

- Ja sam htjela biti što gora jer sam računala da ću možda dobiti priliku za neke privatne instrukcije - objasnila je Olivera čiji je odgovor bio usne, dok se Danijela složila s Doroteom da je odgovor srca.

4. Moje srce kuca 60 puta u minuti, ali kada ugledam djevojku u koju sam zaljubljen kuca dvostruko brže. Koliko otkucaja moje srce napravi u deset sekundi dok gledam u djevojku u koju sam zaljubljen?

Ponuđeni odgovori su: a) 10, b) 20, c) 25, d) 30.

Gledatelji komentiraju djevojke Savršenog: 'Vrijedna je i lijepa cura, a Olivera? Toni se nje boji'
Gledatelji komentiraju djevojke Savršenog: 'Vrijedna je i lijepa cura, a Olivera? Toni se nje boji'

Na testu je najbolja bila Tamara koja je od deset pitanja točno odgovorila na njih devet, a najgore su bile Olivera i Matea koje su imale po tri točna odgovora.

Točni odgovori na ova pitanja su za prvo pitanje pod c) 30 minuta, za drugo pitanje je pod a) gravitacija, za treće je pod d) srce, a za četvrto je pod b) 20 otkucaja. Kako ste vi riješili?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin