Obavijesti

Show

Komentari 130

Pale su simpatije: 'Dora ima mana, ali meni je savršena...'

Pale su simpatije: 'Dora ima mana, ali meni je savršena...'
1

Nakon što se zaljubila na egzotičnom putovanju na Tajlandu, atraktivna Zagrepčanka Dora je srodnu dušu pokušala pronaći uz pomoć psihologa i vidovnjakinje

VIDEO

Ona je čudo, baš za mene. Naravno da Dora, baš kao bilo tko od nas, ima mane, ali sviđa mi se, rekao je Josip Grgin (29). Splitski uvoznik nanotehnologije jedan je od dvojice kandidata koji se u RTL-ovu showu 'Samo nebo zna' borio za simpatije Dore Hrkač (30). Zagrebačka blogerica kaže da nije ostala ravnodušna na Josipov šarm.

- Nekoliko dana prije nego što sam ga upoznala na snimanju mama me je pitala što će biti ako mi se svidi Dalmatinac. Oni koji me dobro poznaju znaju da se svojeg Zagreba nikad ne bih mogla odreći - rekla je Dora. 

U show se prijavila, dodaje, zbog znatiželje. Nakon što se zaljubila na egzotičnom putovanju na Tajlandu, Zagrepčanka je srodnu dušu pokušala pronaći uz pomoć psihologa i vidovnjakinje s kojima je raspravljala tko je među šestoricom kandidata njezin idealan partner.

Zaljubila se na Tajlandu: Zagrepčanka se rado prisjeća ljubavne avanture koja ju je zatekla usred Indijskog oceana

- Spremna sam za pravu ljubav premda sam temperamentna i ponekad prava kraljica drame. Želim da me idealan muškarac zavoli unatoč mojim manama - rekla je zagrebačka zavodnica. 

Za njezinu ljubav borio se i Dejan Roglić (26). Automehaničar iz zagorskog Oroslavja ipak nije uspio impresionirati emotivnu Doru, koja je u showu zamalo pala. U zadnji čas uhvatio ju je Josip i prigrlio uz sebe.

- Romantičan sam. Sve ću učiniti za ženu koju volim - zaključio je.

Izmjenjivali nježnosti: Par se opustio na kauču, dodirivali su se, pa je Dora zapjevala
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...