Show

Komentari 10

Pamela: 'Crveni badić još uvijek mi odgovara, stoji mi u ladici...'

Pamela: 'Crveni badić još uvijek mi odgovara, stoji mi u ladici...'

Na društvenim mrežama često dijeli golišave crno-bijele fotografije i prisjeća se nekadašnjih uloga i raznih dogodovština. Nedavno se udala za producenta Jona Petersa (75) i nakon 12 dana okončala peti brak

Pamela Anderson 1. srpnja proslavit će 53. rođendan, a ovih se dana pohvalila kako stane u crveni jednodijelni kupaći kostim, koji ju je proslavio početkom 90-ih. Tada su je smatrali seks-simbolom, a u odličnoj formi je još uvijek pa joj i sad znaju reći da je atraktivna. 

Ostala je upamćena po ulozi spasiteljice CJ Parker iz serije 'Spasilačka služba', u kojoj je glumila od 1992. do 1997. godine. U intervjuu za Fox News progovorila je o legendarnom badiću u kojem je patrolirala i trčkarala po plaži u Malibuu. 

- Imam ga tu u ladici. Još uvijek mi odgovara. Nosila sam ga u nekim prigodama samo da bih nasmijala prijatelje - ispričala je glumica i tako potvrdila da kroz godine nije puno oscilirala po pitanju kilaže.  

Na društvenim mrežama Pamela često dijeli golišave crno-bijele fotografije i prisjeća se nekadašnjih uloga i raznih dogodovština. Inače, glumica je nedavno okončala svoj peti brak nakon samo 12 dana. Udala se za producenta Jona Petersa (75), a kasnije je objasnila da zapravo nisu bili u braku. 

- Nisam bila udana. Romantična sam. Mislim da sam laka meta i da ljudi samo žive u strahu - rekla je. Istaknula je da je između nje i producenta 'puklo' zato što joj se počeo miješati u karijeru.

POGLEDAJTE VIDEO: Pamela naljutila šefa splitskog HDZ-a Škorića: