Obavijesti

Show

Komentari 1

Pametne glavice imaju sjajna pitanja: A kad je Djed rođen?

Pametne glavice imaju sjajna pitanja: A kad je Djed rođen?
8

VESELJE U METROPOLI Mama Antonija pisala je Djedici jer je svojoj djeci htjela uljepšati blagdane. Vjerojatno nije mogla ni sanjati da će im doći čak dva Djeda

VIDEO

Na vratima stana zagrebačke obitelji Bakić Herceg Djedice su razdragano dočekali Toni (12), Tina (8) i Antea (2). Najmlađa se malo uplašila i zaplakana privila mami.

- Samo dječje suze mogu rastužiti Djeda Mraza - rekao joj je Davorin Bogović (55), koji je ovaj put uskočio u Djedičino odijelo.

Djeca su se iznenadila ugledavši dva Djeda Mraza.

Čarobni pingvin ide u dućan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pojasnili su im kako je obitelj Mraz velika, a i dobre djece je sve više pa jedan Djedica ne stiže podijeliti sve darove. Zato ih je nekoliko, a osim saonica s upregnutim sobovima, posluže se i Eko taksijem. Bogović je uplakanoj Antei darovao plišanog pingvina s ručnikom i izmamio osmijeh.

- To je čarobni pingvin koji sam odlazi u dućan. Kad nešto poželiš, on će ti kupiti - govorio je Bogović, a Antea raširila oči.

Brat Toni dobio je legiće Star Wars, a Tina plišanog soba. Sve to, rekao je, donio je iz trgovačkog lanca Pevec. Upozorio ih je da je važno biti dobar prema prijateljima i slabijima od sebe. Zanimalo ga je vole li čokolade, a oni su povikali: 'Da!'.

Djeca su pjevala s Djedom

Potom ih je upitao koliko će trajati slatkiši koje su dobili, a djeca su odgovorila: 'Tjedan dana'. Iako se dobro pripremio, zbunili su ga pitanjem kad se Djed rodio. Spretni roker se snašao rekavši da se ne može točno sjetiti.

- Bilo je to jako, jako davno - odgovorio je Bogović i s djecom zapjevao pjesmu 'Zvončići'.

Iznenadni Djed Mraz nije zaboravio ni roditelje. Mami je darovao košaru punu PIK-ovih delicija, a za tatu je donio poklon pakete Ine.

24sata

Šest hrvatskih zvijezda odjenulo je kostim Djeda Mraza. Svi se slažu da je to bilo jako lijepo iskustvo i da ga žele ponoviti iduće godine.

Prvi je u Karlovac otišao Dušan Bućan (39). Joško (8) i Julijan (9) Jakin iz svojih su kasica izvadili novac za pomoć bolesnoj djevojčici iako su ga sakupljali za igračke. Mama Brankica Djeda je obavijestila o tome i Bućan je posjetio dječake.

- Ne znam što me više razveselilo. Plemeniti dječaci ili razdragana bakica u karlovačkom parku. Prijavljujem se i za drugu godinu - rekao je Bućan. U Zadar je došao Jole (43).

Željko Hladika/PIXSELL

- Divno je biti Djed Mraz. Zovite me opet! Volim djecu, drago mi je darivati, volim zabaviti ljude i nasmijati ih. Ovo je pravi posao za mene - rekao je Jole, koji je posjetio Janu (3) te jednoipolgodišnje blizance Cvitu i Luku. Njihov bratić Alen Bartolović pisao je Djedu kako želi da njegovim bratićima uljepša Božić.

Potom je u Djedičin kostim uskočio Goran Grgić (50). Glumca su nasmijala dječja pitanja mogu li dobiti njegov broj mobitela. Željeli su ga pozvati da im ponovno dođe.

- Najslađe je bilo kad mi je svako dijete sjelo u krilo i zagrlilo me - rekao je glumac.

Darko Janeš (58) bez dvojbe odjenuo je kostim i požurio u Ludbreg. Tamo su ga čekali Nikola (13) i Matija (10) Pongrac. Najslađe mu je u obitelji Pongrac bilo kad je njihova sestrična Dajana (3) prekrila lice njegovom dugom bradom.

– Djedu je lijepo kamo god da dođe jer svi mu govore da su bili dobri, a s dobricama se svatko rado druži - rekao je Janeš. Dodao je da još vjeruje u dobrotu i u Djeda Mraza.

Željko Hladika/PIXSELL

U Rijeci se iza bijele brade skrivao Dražen Turina Šajeta (43). Za to je zaslužna Anđelina Friš Vrelić (6), koja mu je napisala pismo. Umjesto darova poželjela je da Djedica dolaskom uljepša Božić i njenim sestrama, Pauli (3) i šestomjesečnoj Ivoni.

- Napisale su mi i čestitku, koju čuvam na istaknutome mjestu u stanu. Zlatnim slovima poželjele su mi sreću, zdravlje i ljubav - bio je dirnut Šajeta.

U Zagrebu je u crveni kostim uskočio Davorin Bogović (55), ali i vozač Eko taksija Branko Vrankovečki (48). Bogović je rekao da mu je priča genijalna i da bi sve rado ponovio. Veselili su mu se Toni (12), Tina (8) i Antea (2) Bakić Herceg, ali i prodavači na Tržnici Trešnjevka.

- Slušam i njega i prljavce, pa sam uživao biti pomoćnik baš Davorinu Bogoviću. Bilo mi je posebno zadovoljstvo dijeliti djeci darove - rekao je razdragani taksist Vrankovečki.

Željko Hladika/PIXSELL
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje