Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
44 komentara

'Pao' poljubac u špilji: Raketa i Raquel izmjenjivali su nježnosti

Supruga nogometaša na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s Rakitićem, a ne rijetko mu i u opisima izjavljuje ljubav, a i sada je pokazala da romantike i strasti u njihovom odnosu ne nedostaje

Foto: Instagram
44 komentara

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (31) i njegova supruga Raquel Mauri (29) već nekoliko dana uživaju u novouređenoj vili na otoku Šolti. Supružnici su tamo s kćerkicama Altheom (5) i Adarom (2), a slobodno vrijeme su iskoristili za kupanje i uživanje na jahti.

Foto: Instagram

Da par slobodno vrijeme koristi kako bi uživali u dvoje dokazuje i posljednja Raquelina objava na Instagramu. Španjolka je podijelila fotografiju strastvenog poljupca s domaćim reprezentativcem u Modroj špilji na otoku Biševu.

GDJE SE ODMARAJU 'VATRENI'? Ćorluke uživale na jahti, a par Vida u luksuzu grčkih otoka...

- Ljubav na odmoru - napisala je Rakitićeva supruga uz fotografiju, a par je uskladio i kupaće kostime. 

Foto: Instagram

Supruga nogometaša na društvenim mrežama često objavljuje fotografije s Rakitićem, a ne rijetko mu i u opisima izjavljuje ljubav, a sada je pokazala i da romantike i strasti u njihovom odnosu ne nedostaje.

- 'Najzgodniji par na svijetu', 'Jako romantično' , 'Baš ste lijepi par', 'Predivan ste par' - pisali su im obožavatelji u komentarima.

Foto: Instagram

Španjolka je oduševljena Hrvatskom, što ističe i u svojim objavama na društvenim mrežama pa je tako i ovoga puta uz fotografiju iz Modre špilje dodala hešteg 'Lijepa Hrvatska'.

RADOSTI NA ŠOLTI Obitelj Rakitić uživa na Šolti: 'Hrvatska je mjesto iz snova...'

Rakitići su u srpnju 2016. godine doživjeli neugodno iskustvo na ljetovanju u Hrvatskoj. Naš reprezentativac je tada s obitelji ljetovao na otoku Ugljanu, a huligani su tada razbili prozore na kući koju je iznajmio i to dok su Ivan i obitelj bili u kući. Šokirani Rakitići u roku od pola sata su tada napustili otok.

Foto: Instagram

No ni neugodno iskustvo od prije tri godine nije spriječilo Rakitića da s obitelji ponovno doputuje na ljetovanje u Hrvatsku. Mještani Nečujma su s oduševljenjem dočekali dolazak veznjaka Barcelone koji se nakon kupanja veseo fotografirao sa svima koji su čekali u redu.

S Raquel ponovo uživa i sestra Irena (32) s kojom je podijelila zajedničku fotografiju. 

Naši partneri pišu
Message