Show

Komentari 19

Paris H. će u Zagrebu piti pjenušac iz zlatne limenke

Paris H. će u Zagrebu piti pjenušac iz zlatne limenke

Paris Hilton promovirat će svoj Rich Prosecco. Zahvaljujući reklami s golom bogatašicom, dosad su prodali 10 milijuna limenki tog pjenušavog pića

Razmažena bogatašica obojana u zlatno poput djevojke Jamesa Bonda iz filma “Goldfinger” ili provokativno odjevena u minicu leopardova uzorka, nije imidž kakav su priželjkivali talijanski vinari koji proizvode pjenušce Prosecco. Paris Hilton zaštitno je lice Richa, voćnog pjenušca iz limenke koji se proizvodi u talijanskom Trevisu. To piće prodaje austrijska tvrtka u 27 zemalja, a otkako su unajmili Paris, prodaja im je porasla na deset milijuna limenki na godinu. Austrijska tvrtka, bez obzira na negodovanje talijanskih vinara, ne odustaje od promocije s Paris.
- Istina je da Paris Hilton dolazi u Zagreb. Moramo još s njom provjeriti kakav ima raspored. Još ne znamo hoće li doći u ožujku ili u travnju - kaže menadžerica u hrvatskom predstavništvu Richa Monika Perković. Klub u kojem će Paris piti iz limenke koja se prodaje za 2 eura, odnosno 15 kuna, još nisu odabrali. No Paris je već lani “dolazila” u Hrvatsku. Prvo su je vidjeli u zračnoj luci Divulje kraj Splita, zatim je gliserom otputovala na Hvar, a odjednom se trebala helikopterom spustiti na plažu Zrće u Novalji. No, umjesto starije Paris, stigla je Nicky, koja se zabavljala na Hvaru i u Dubrovniku. Paris se u Hrvatskoj "ukazala" u zračnoj luci kraj Splita (početkom kolovoza), pa na Hvaru do kojeg je odjurila gliserom, a nekoliko dana kasnije trebala je doći u Zrće.

Najčitaniji članci