Show

Komentari 14

Paris Hilton se hvali fotkama sa svadbe: 'Htjela sam biti baš kao Grace Kelly i to mi se ostvarilo'

Paris Hilton se hvali fotkama sa svadbe: 'Htjela sam biti baš kao Grace Kelly i to mi se ostvarilo'

Moje vjenčanje je bilo čista magija. Ostvarilo se sve što sam zamišljala. Moja haljina me transformirala u mladu kakva sam željela postati. Bilo je bajkovito, moje snovi su postali stvarnost, napisala je Paris

Reality zvijezda Paris Hilton (40) u četvrtak 11. studenog, nakon dvije godine veze, udala se za Cartera Reuma (40). Luksuzno vjenčanje upriličili su u domu njezine obitelji u Bel Airu, a Paris je na Instagram profilu objavila niz fotografija i pratiteljima ponosno  pokazala svoju 'ceremoniju iz snova'. 

POGLEDAJTE VIDEO 

- Oduvijek sam zamišljala kako ću ovdje imati svoje vjenčanje iz bajke i nevjerojatno je da se to zapravo i ostvarilo - izjavila je ranije Paris za Vogue.

Na fotografijama koje je objavila nakon vjenčanja u prvom planu je njezina bajkovita vjenčanica i veo koje potpisuje poznati dizajner Oscar de la Renta.

- Još dok sam bila mala djevojčica sanjala sam o vjenčanju iz bajke. Sanjala sam da ću se udati za muškarca koji će mi biti najbolji prijatelj i imati najljubaznije srce. Obožavala sam princezu Grace Kelly i uvijek sam razmišljala kako je ona elegantna. Znala sam da želim izgledati upravo kao ona dok hodam do oltara. Moje vjenčanje je bilo čista magija. Ostvarilo se sve što sam zamišljala. Moja haljina me transformirala u mladu kakva sam željela postati. Bilo je bajkovito, moje snovi su postali stvarnost - napisala je Paris ispod objave na Instagramu na kojoj pozira u veličanstvenoj haljini. 

Nakon što je opisala svoje savršeno vjenčanje i pratiteljima pokazala savršenu haljinu, Paris je objavila i niz fotki sa same ceremonije. Jedna na kojoj ju otac prati do oltara i jedna na kojoj stoji uz oltar sa suprugom Carterom. 

-  Dok sam stajala za oltarom i držala tvoju ruku moje srce je preskakivalo. Bio je to jedan od najmagičnijih osjećaja u mom životu. Napokon sam našla dio koji je nedostajao. Za mene, ti si više od supruga, ti si moj najbolji prijatelj, učitelj, ljubavnik, savjetnik i otac naše buduće djece. Tako sam ponosna što ću biti tvoja žena. Dio mene smatrao je da ću u ovom životnom putovanju zauvijek biti sama no, sada znam da su zvijezde željele da se sretnemo. Tako sam uzbuđena zbog naše zajedničke budućnosti - napisala je Paris ispod niza fotki ispred oltara. 

- Stiže mladenka - dodala je u objavi i na kojoj se vidi dio ceremonije u kojoj ju otac predaje suprugu. 

Naime, bogata nasljednica je izjavila kako će tijekom vjenčanja promijeniti 10 haljina. Ipak, Paris je ostala u čipkastoj haljini skoro do samoga kraja, a ples s uzvanicima je odradila u kratkoj haljini istog dizajnera.

Podsjetimo, Paris i Carter zaručili su se u veljači ove godine, uoči Valentinova, a njezini obožavatelji mogli su pratiti njihove pripreme za vjenčanje u serijalu 'Paris in Love' ('Zaljubljena Paris') na PeacockTV.

- Carter i ja smo prijatelji više od 15 godina. Ponovno smo se počeli družiti 2019. godine i ostalo je povijest - izjavila je za Vogue.

Najčitaniji članci