Show

Komentari 0

Kim je nekad bila stilistica Paris Hilton i trpjela njene prohtjeve: Sad joj opet pomaže oko haljine

Kim je nekad bila stilistica Paris Hilton i trpjela njene prohtjeve: Sad joj opet pomaže oko haljine

Kardashianka je uoči velike ceremonije na kojoj je Paris rekla sudbonosno 'da' Carteru Reumu, baš kao u 'dobra stara vremena', pomogla prijateljici oko vjenčanice

Paris Hilton (40) se u četvrtak udala za poduzetnika Cartera Reuma (40) na raskošnoj ceremoniji u Bel-Airu. Posebnu ulogu u pripremama za vjenčanje odigrala je reality zvijezda Kim Kardashian (41), Parisina dugogodišnja prijateljica, piše ENews.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kardashian je u počecima svoje karijere radila kao garderobijerka bogate nasljednice, te joj je uoči ceremonije, baš kao u 'dobra stara vremena', pomogla oko vjenčanice.

Luksuzna vjenčanica Oscara de la Rente jedna je od tri odjevne kombinacije koje je Paris nosila za svoj 'veliki dan', a Kim joj je pomogla oko vela i rekla joj nekoliko riječi ohrabrenja, rekao je izvor za ENews!.

Kim je za ceremoniju odabrala crnu dekoltiranu haljinu dizajnera Ricka Owensa, koju je upotpunila Balenciaga modnim dodacima.

Na svom Instagram profilu je objavila niz fotografija s luksuzne svadbe na imanju Parisinog djeda.

Na jednoj od fotografija pozirala je u društvu američke TV zvijezde Kimore Lee Simons (46) i Nicole Richie (40), koja je s Paris početkom 2000-tih sudjelovala u popularnom realityju 'Simple Life'.

Najčitaniji članci