Obavijesti

Show

Komentari 15

'Paris se htjela ubiti jer je baka izluđuje, a želi i upoznati oca'

'Paris se htjela ubiti jer je baka izluđuje, a želi i upoznati oca'
4

Sestrična kaže da Paris Jackson više nije mogla trpjeti Katherine koja je Jehovin svjedok i prestroga je. Paris želi upoznati i čovjeka koji joj je navodno biološki otac

VIDEO

Katherine Jackson (83) Jehovin je svjedok i užasno je stroga, a Paris Jackson (15) žile si je pokušala prerezati nakon svađe s njom. Tako barem tvrdi Tanay Jackson, sestrična kćeri pokojnog kralja popa. 

- Paris je bila jako nesretna što je morala živjeti s našom bakom i bila je pod stresom zbog toga. Naša baka ima jako stroga pravila i očekuje da ih svi poštuju, a nije svjesna da pretjeruje. Ja u potpunosti razumijem Paris i shvaćam zašto se htjela ubiti. Živjeti s mojom bakom i ostatkom obitelji Jackson nije lako - rekla je na sudu Tanay, kći Tita Jacksona (59). Paris su povrijedile i kritike i uvrede na Facebooku i drugim društvenim mrežama. 

Paris i njena braća Prince (16) i Blanket (11) žive s bakom otkako im je otac preminuo 2009. Paris se jako zbližila sa svojom majkom Debbie Rowe koja će možda tražiti puno skrbništvo nad kćeri. 

Paris želi upoznati čovjeka koji joj je navodno otac

Nakon što je Jason Pfeiffer (39), bliski prijatelj pokojnog Michaela, na sudu rekao da ni Paris ni Blanket nisu Jackova djeca, da mu je glazbenik to sam rekao, Paris želi upoznati britanskog glumca Marka Lestera (54) koji joj je, tvrdi Pfeiffer, pravi otac. 

- Paris je znatiželjna i voljela bi upoznati Lestera. Kaže da joj on nikad ne bi mogao zamijeniti tatu kojeg je izgubila, no znatiželjna je - kaže Pfeiffer. 

- Jednog dana Michael i ja pričali smo o Debbie i o djeci. Tada mi je rekao da je Mark otac Paris i Blanketu, da je samo Prince njegovo biološko dijete. Rekao mi je da je imao spermu od nekoliko donora koje je smatrao zadovoljavajućima, a Marka je izabrao jer je mislio da je dobar čovjek - otkrio je Pfeiffer. Dodaje kako je siguran da je Jacko imao neki razlog da mu to kaže jer je svega četiri mjeseca kasnije umro. 

Lester potvrdio da je donirao spermu na Jacksonov zahtjev

I sam Lester rekao je kako postoji mogućnost da je on biološki otac Jackove djece jer je, na pjevačev zahtjev, donirao spermu. Ipak, kaže, Michael je svojoj djeci bio pravi otac i biologija tu ništa ne mijenja. Sva Michaelova djeca mogu, dodaje, doći k njemu u posjet i rado će s njima popričati o čemu god žele, no prisiljavati ih neće ni na što.

- Sjećam se dana kad me Michael nazvao i pitao me imam li problema s plodnošću. Mislio sam da se šali pa sam mu rekao da suprugu moram samo pogledati i ona zatrudni. Smijali smo se, a onda me pitao bih li njemu pomogao da dobije još djece. Uplašio sam se da želi da spavam s Debbie. To nikako ne bih htio. No kad me tražio da doniram spermu, nisam imao ništa protiv. Bili smo jako dobri i bliski prijatelji i želio sam mu pomoći - objašnjava Lester.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.
Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić