Obavijesti

Show

Komentari 50

Paris se htjela ubiti jer misli da joj M. Jackson nije pravi otac?

Paris se htjela ubiti jer misli da joj M. Jackson nije pravi otac?
6

Koncertni promotor AEG, koji je na sudu s obitelji Jackson, nedavno je izjavio da posjeduje nepobitan dokaz da pokojni Michael nije biološki otac Princeu i Paris

VIDEO

Kći pokojnog kralja popa, Paris Jackson (15), trenutačno se oporavlja u West Hills bolnici u Los Angelesu u kojoj je završila nakon što se pokušala ubiti. Depresivna tinejdžerica navodno je pokušala prerezati vene, a spominje se i mogućnost predoziranja.

- Paris je fizički dobro. Teško je biti osjetljiva 15-godišnjakinja bez obzira na to tko ste. To je osobito teško kada izgubite osobu koja vam je najbliža - rekao je odvjetnik bake Katherine.

U srijedu navečer Paris su u bolnici posjetile majka Debbie, baka Katherine i teta La Toya Jackson.

- Paris je dobro, opet se smije i jedva čeka vidjeti svoje prijatelje - otkrio je izvor.

U posjetu joj nisu bila braća Prince Michael (16) i Blanket (13) i drugi članovi obitelji. Prince Michael je nakon što je saznao što mu se dogodilo sa sestrom otkazao nastup na njemačkoj televiziji.

- Paris je bila jako, jako depresivna neko vrijeme. Imala je napadaje bijesa, udarala je i vrištala, ozlijeđivala se. Nedostaje joj otac. Rekla je da se osjeća usamljeno i da se ne osjeća voljeno. To je jedan od razloga zašto se povezala s majkom, ona želi obitelj, nedostaje joj otac - otkrio je bliski izvor.

Tinejdžerica je nedavno izjavila da je prestravljena zbog svjedočenja na sudu u parnici svoje obitelji protiv koncertnog promotora AEG Live. Tužbu je pokrenula njezina baka Katherine Jackson (83), a njome traži 26 milijardi funti odštete od tvrtke AEG optužujući ih za nemar koji je prouzročio smrt njenog sina prije početka njegove povratničke turneje u londonskoj O2 Areni. AEG se suočio s optužbama jer je angažirao doktora Conrada Murraya koji je pjevaču dao pozamašnu količinu sedativa Propofol čime je uzrokovao njegovu smrt 25. lipnja 2009. godine. 

No AEG čini sve kako bi ocrnio obitelj Jackson zbog čega su nedavno izjavili da imaju nepobitan dokaz da pokojni Michael nije biološki otac Princeu i Paris. Odvjetnici obitelji Jackson tvrde da je to nevažno pitanje, no ukoliko se to uistinu dokaže, bit će to težak udarac za nesretnu Paris koja će nakon svega otkriti da njezin voljeni otac, kojeg je na njegovu pogrebu nazvala najboljim tatom na svijetu, zapravo nakon svega ni nije njezin pravi tata. 

Prema pisanju britanskih medija, Paris se uzrujala jer joj obitelj nije dopustila odlazak na koncert Marilyna Mansona čija se opsesija smrću može iščitati iz njegove pjesme 'Leave A Scar'. Pogodili su je i okrutni komentari na društvenim mrežama upućeni na račun njezina oca i nje poput 'Otac ti je dirao male dječake' i 'Ružna si, ubij se'...

Paris Jackson: Tako mi je drago što sam se povezala sa svojom majkom, volim je

Kao jedan od uzroka njezina sloma, navodi se i to što je odrastala bez majke Debbie Rowe (54), s kojom se tek nedavno povezala. Nakon što je uspostavila kontakt sa ženom koja se odrekla roditeljskih prava nad njom i njezinom braćom, Paris je oduševljeno javno progovorila o njihovim emocionalnim i fizičkim sličnostima. Iako je Paris mršava, a Debbie ima prekomjernu tjelesnu težinu, majka i kći imaju isti nos, bradu i plavo-zelene oči.

- Tako mi je drago što sam se povezala sa svojom majkom. Jako smo povezane i nalikujem joj. Nevjerojatno mi je bilo vidjeti majku nakon svih tih godina. Volim je - napisala je na svojoj internetskoj stranici tinejdžerica ovog proljeća.

Paris se povezala s majkom iako se zbog toga navodno posvađala s bakom Katherine koja živi s njom i njezinom braćom nakon očeve smrti. Michaelova majka nije sigurna u prave namjere žene koja se odrekla prava nad njezinim unucima jer bi, ukoliko dobije skrbništvo nad Paris, polagala pravo na dio Jacksonova novca, odnosno, iznos od 50,000 funti mjesečno koje Katherine dobiva za brigu o djeci.

Obitelj Jackson smatra da je plavokosa bivša medicinska sestra sve samo ne savršena majka. Jackson i ona su se vjenčali 1996. godine kada je bila trudna s Princeom. Ugovorom vrijednim 6.1 milijuna funti odlučila se odreći roditeljskih prava nad djecom nakon njihove rastave 1999. godine.

Majka i kći povezale su se ove godine na zahtjev tinejdžerice. Zajedno su proslavile njezin rođendan, a Paris je prošli mjesec provela vikend na majčinu ranču u Kaliforniji zbog čega je propustila rođendan bake Katherine. Za razliku od Paris, njezin brat Prince (16) nije impresioniran njezinim odnosom s majkom i ne želi imati kontakt s njom zbog čega je odnos brata i sestre narušen.

- Znam da me ne bi iskoristila jer sam ja njezina kći - poručila je Paris nedavno na internetu onima koji je upozoravaju na oprez što se tiče druženja s majkom. 

Imala je 11 godina kada joj je otac umro

No tinejdžerica je toliko željna druženja s majkom da je htjela napustiti svoj dom, barem mjesec dana tijekom ljeta, kako bi uživala u slobodi na njezinu ranču u Palmdaleu. Paris je inače stalno okružena tjelohraniteljima koji je prate u školu, čuvaju kod kuće, okružena je osobljem i nitko je navodno ne posjećuje. Čak i posjet frizerskom salonu za nju je poput kakve vojne operacije zbog mogućnosti prodaje njezine kose na eBayu ili postojanja mogućnosti da se ponovno otvori pitanje Michaelova očinstva putem DNK testa.

Tinejdžerici slobodnog duha, koja eksperimentira s bojama za kosu na očaj bake Katherine i nosi majicu s likom pokojnog Kurta Cobaina, koji se ubio 1994. godine, to je izrazito naporno. Nakon nošenja s teretom očeve slave, u dobi od 11 godina morala se suočiti s iznenadnom tugom zbog njegove smrti i potom obiteljskim sukobom oko njegovih milijuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.