Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Paul McCartney ne želi da kći Beatrice živi s Heather

Heather histerizira u javnosti i Paul smatra da će njezino ponašanje uništiti život njihove kćeri. Želi potpuno skrbništvo jer Heather gubi razum

PCN
Foto: PCN
0 komentara

Slavni "Beatle" želi potpuno skrbništvo nad svojom četverogodišnjom kćerkom Beatrice. Paul McCartney (65) već je angažirao odvjetnike.
- Paul smatra da je život male Beae u opasnosti i da ona mora biti sa svojim tatom. Heather se ponaša histerično i to će sigurno utjecati na Beatricein život. Njezina paranoja se širi velikom brzinom. Paul ne zna što se može dogoditi sljedeći dan jer je Heather potpuno izgubila kontrolu - kaže izvor. Odvjetnička tvrtka koja je zastupala njegovu bivšu suprugu Heather Mills (39) u brakorazvodnoj parnici odbija daljnjnu suradnju s njom. Iz tvrtke kažu kako im smetaju njezina stalna pojavljivanja u medijima. Misle da joj je potrebna pomoć jer gubi razum.
- Paul je uvijek sve držao u privatnosti i bio je tih. Ali više ne može trpjeti njezine ispade bijesa. Jako je zabrinut za kćerkicu i ljut na Heather kad je usporedila njihovu situaciju sa životom Lady Di i McCannovima. Beatrice je mala i sve ovo može uništiti njezinu psihu. Heather je nazvala Paula i rekla da ona nema što izgubiti ako sve iznese u javnost. Ali ona ne misli na dijete. Govori javno o samoubojstvu i želi okrenuti kćer protiv obitelji, a naročitio protiv sestre dizajnerice Stelle koju Heater mrzi - kaže blizak prijatelj obitelji McCartney.

Naši partneri pišu
Message