Show

Komentari 0

Paul McCartney ne želi da kći Beatrice živi s Heather

Paul McCartney ne želi da kći Beatrice živi s Heather

Heather histerizira u javnosti i Paul smatra da će njezino ponašanje uništiti život njihove kćeri. Želi potpuno skrbništvo jer Heather gubi razum

Slavni "Beatle" želi potpuno skrbništvo nad svojom četverogodišnjom kćerkom Beatrice. Paul McCartney (65) već je angažirao odvjetnike.
- Paul smatra da je život male Beae u opasnosti i da ona mora biti sa svojim tatom. Heather se ponaša histerično i to će sigurno utjecati na Beatricein život. Njezina paranoja se širi velikom brzinom. Paul ne zna što se može dogoditi sljedeći dan jer je Heather potpuno izgubila kontrolu - kaže izvor. Odvjetnička tvrtka koja je zastupala njegovu bivšu suprugu Heather Mills (39) u brakorazvodnoj parnici odbija daljnjnu suradnju s njom. Iz tvrtke kažu kako im smetaju njezina stalna pojavljivanja u medijima. Misle da joj je potrebna pomoć jer gubi razum.
- Paul je uvijek sve držao u privatnosti i bio je tih. Ali više ne može trpjeti njezine ispade bijesa. Jako je zabrinut za kćerkicu i ljut na Heather kad je usporedila njihovu situaciju sa životom Lady Di i McCannovima. Beatrice je mala i sve ovo može uništiti njezinu psihu. Heather je nazvala Paula i rekla da ona nema što izgubiti ako sve iznese u javnost. Ali ona ne misli na dijete. Govori javno o samoubojstvu i želi okrenuti kćer protiv obitelji, a naročitio protiv sestre dizajnerice Stelle koju Heater mrzi - kaže blizak prijatelj obitelji McCartney.

Najčitaniji članci