Show

Komentari 11

Paul Rudd 'oteo' titulu najseksi muškarca Chrisu Evansu iz ruku! Tko je veći frajer? Glasujte

Paul Rudd 'oteo' titulu najseksi muškarca Chrisu Evansu iz ruku! Tko je veći frajer? Glasujte

Nadam se da ću napokon biti pozivan na seksi večer s Georgeom Clooneyjem, Bradom Pittom i Michaelom B. Jordanom. Možda ću i više vremena provoditi na jahtama, rekao je Rudd kroz smijeh

Magazin People izabrao je i ovogodišnjeg najseksi muškarca svijeta i ponovo obožavatelje šokirao izborom. Naime, mnogi su smatrali da će se na naslovnici u 2021. godini naći fotografija Chrisa Evansa (40), kojemu je prošle godine, po mišljenju obožavatelja, nepravedno oduzeta titula i dodijeljena Michaelu B. Jordanu (34).  

Iako su Evansovi obožavatelji bili uvjereni da će upravo on biti najseksi muškarac 2021. godine, a američki mediji već prenijeli tu informaciju kao neupitnu, razočarali su se kada su na naslovnici vidjeli lice zvijezde Marvelove franšize 'Ant-Man', Paula Rudda (52). 

No, fanovi Chrisa Evansa nisu jedini koje je šokirao novi odabir. I sam Paul kaže kako nije očekivao takvu titulu te da ima 'puno drugih koji su ju trebali dobiti prije njega'.

- Dovoljno sam osviješten da znam da će se ljudi začuditi kada čuju da ste mene odabrali za ovo. Nije ovo lažna skromnost - iskren je bio Rudd. 

Naslovnicom je bila iznenađena i njegova supruga Julie Yaeger (53) koja je nakon prvotnog smijeha šaljivo rekla da su dobro odabrali. 

- Uživat ću u ovome, pravit ću se važan. Napravit ću si i nove posjetnice. Očekujem da mi se život promijeni zbog ove titule. Nadam se da ću napokon biti pozivan na seksi večer s Georgeom Clooneyjem, Bradom Pittom i Michaelom B. Jordanom. Možda ću i više vremena provoditi na jahtama - rekao je glumac kroz smijeh. 

ANKETA

 Nas zanima vaše mišljenje. Tko je zaslužio tituli najseksi muškarca? Paul Rudd ili Chris Evans? 

POGLEDAJTE VIDEO: JURAJ ŠEBALJ U EMISIJI 'TKO JE KRIV'

Najčitaniji članci