Show

Komentari 0

Paula Rudda zovu vampirom, otkrio tajnu mladolikog izgleda

Paula Rudda zovu vampirom, otkrio tajnu mladolikog izgleda

Naučio sam kako na mene sve utječe mentalno. Primjerice, ako sam u kostimu, glumim lika koji je superheroj, jednostavno se osjećam bolje, kaže glumac

Pa ovaj čovjek je stvarno isti već godinama. Desetljećima zapravo, pisali su pratitelji na društvenim mrežama nakon što su počeli komentari kako glumac Paul Rudd (54) ne stari.

Za časopis Men's Health otkrio je koja je tajna njegova mladolikog izgleda, zbog kojeg ga mnogi zafrkavaju da je vampir. Istaknuo je da je ključ svega kvalitetan san od osam sati. 

London: Predstavljanje filma Avengers: Endgame

- Ljudi će namjestiti alarm, spavati četiri sata i ustati trenirati. Sami sebi rade medvjeđu uslugu. Ako uspijete odspavati osam sati, sve ste učinili. Tek nakon toga dolazi prehrana, zatim utezi i kardio vježbe - istaknuo je. Rudda je People časopis 2021. godine proglasio najseksi muškarcem. 

Paul Rudd named sexiest man alive 2021

- Ustanem se, napravim kavu i onda vježbam prije nego što išta pojedem. Dižem utege, otprilike tri puta tjedno. Naučio sam puno toga o tome kako moje tijelo reagira na hranu, na vježbanje i kako na mene sve utječe mentalno. Primjerice, ako sam u kostimu, glumim lika koji je superheroj, jednostavno se osjećam bolje. I manje se osjećaš kao varalica - dodao je. 

Proslavio se u kultnoj seriji 'Prijatelji', gdje je u 18 epizoda utjelovio Mikea Hannigana. Na kraju se vjenčao s jednom od glavnih aktera serije, Phoebe. Često je tema po forumima, a i društvenim mrežama bio njegov izgled i to što se 20-ak godina nije promijenio. Glumio je u filmovima 'Ant-Man', 'Djevojke s Beverly Hillsa', 'Prelomilo se u četrdesetima'...

Najčitaniji članci