Obavijesti

Show

Komentari 5

Pazi, snima se: Brutalne tajne ubijaju članove 'zlatne mladeži'

Pazi, snima se: Brutalne tajne ubijaju članove 'zlatne mladeži'
5

PALA NOVA KLAPA Hit serija ‘Počivali u miru’ snima se u elitnim djelovima Zagrebu, na Sljemenu te u Lici, a traje već dva mjeseca...

VIDEO

Ekipa broji oko 60 ljudi. Ima oko 150 glumačkih uloga, od čega njih oko 60 većih. Točan broj statista još ni ne znam. Snimat ćemo ukupno skoro tri mjeseca.

U međuvremenu moramo obraditi nekih 160 setova na više od stotinjak lokacija, rekao nam je Dario Vince, producent serije “Počivali u miru“.
Upravo se snima treća sezona uspješne dramske krimi serije, a glavnu ulogu, novinarke Lucije Car, ponovno igra glumica Judita Franković (36).


Članovi ekipe su na setu od jutra do mraka, s kratkim pauzama za ručak, šminku i presvlačenje. 
Tijekom pisanja producent i koscenarist Saša Podgorelec rado uvaži mišljenja glavnih protagonista Judite Franković i Dragana Despota.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Juditu već dulje smatram dijelom autorskog tima serije jer nakon toliko epizoda poznaje Luciju Car možda i bolje od nas, a s vremena na vrijeme našem ‘muškom’ rukopisu treba i ‘ženskih’ korekcija – kaže Vince te dodaje kako je Lucija Car u velikoj mjeri i Juditina kreacija.

Od suradnika svakako treba izdvojiti Almu Pricu koja je s ekipom scene snimala u vrtu prekrasne vile u zagrebačkoj Bosanskoj ulici. 


Sadržaj nove sezone plete se u pravu krim radnju. U pokušaju da rasvijetli prikrivane obiteljske tajne, Lucija Car posjećuje Evu Bučević, koju glumi Prica, suprugu uglednog bankara Mile Bučevića, kojeg igra Žarko Savić, i glazbenicu s velikom međunarodnom karijerom koja je naprasno prekinuta nakon obiteljske tragedije, objašnjavaju članovi ekipe kontekst scene, dok se cijela sezona bavi misterioznim smrtima u krugu zagrebačke “zlatne mladeži”.

Snimaju u elitnim kvartovima Zagreba, u Lici, okolici Jastrebarskog te na Žumberku i Sljemenu. Do kraja snimanja čekaju ih nemala iskušenja, dodaje u šali Vince.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje