Obavijesti

Show

Komentari 29

Peaches nije ostavila poruku, u kući nisu našli teške droge

Peaches nije ostavila poruku, u kući nisu našli teške droge
7

Preminula je iznenada, smrt je zasad neobjašnjiva, ne možemo naći ni jedan razlog za tako naglu i nenadanu smrt, poručuju iz policije. Zasad isključuju samoubojstvo

VIDEO

Peaches Geldof, kćer Boba Geldofa i Paule Yates, preminula je u ponedjeljak u dobi od 25 godina. Iako službeni uzrok smrti još nije poznat, prema najnovijim podacima dostupnim iz policije vjeruje se da je Peaches preminula prirodnom smrću.

- Preminula je iznenada i smrt je zasad neobjašnjiva, ne možemo naći ni jedan razlog za tako naglu i nenadanu smrt - rekao je izvor iz policije za britanski The Sun.

Policija u njenom domu u Wrothamu nije pronašla oproštajno pismo tako da su skloni isključivanju samoubojstva kao mogućnosti. Također, prilikom dolaska u njen dom i obavljanja primarne istrage, policajci nisu pronašli nikakve teške droge koje bi mogle dovesti do smrti. Peaches na tijelu nije imala nikakve ozljede.

Pokretanje videa...

24sataTV VIDEO

Mlada manekenka i televizijska voditeljica 2010. se predozirala heroinom, no tada ju je spasio prijatelj koji je pozvao Hitnu pomoć i započeo s reanimacijom. Također, Peaches je u rujnu 2000. ostala bez majke koja je preminula jer se predozirala. S gubitkom majke se jako teško nosila. Dan prije nego su Peaches pronašli mrtvu na Instagramu je objavila fotografiju s majkom.

- Smrt Peaches Geldof zasad ne smatramo sumnjivom. Istražuju se okolnosti u kojima je umrla i tek ćemo nakon detaljne istrage moći reći što je točan uzrok smrti - rekli su iz policije.

'Život je dobio smisao kad sam postala majka'

Za Peaches će osim oca Boba tugovati suprug Thomas Cohen te njihovi sinovi Phaedra i Astala . Sinove je Peaches naročito voljela, štoviše, mjesec dana prije smrti u intervjuu za časopis Mother & Baby rekla je da joj je majčinstvo promijenilo život.

- Kad sam postala majka, postala sam ja, moj život dobio je smisao. Godinama sam se borila, osjećala se izgubljeno i sve što je bilo preda mnom bili su problemi. Kad sam rodila osjećala sam se sigurno, dobro, kao da sam dobila priliku toj djeci omogućiti djetinjstvo kakvo sama nisam imala. Jedina misao s kojom se budim svaki dan je ta da nikad ne želim iznevjeriti svoje sinove - rekla je Peaches.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili