Show

Komentari 4

Pedro Soltz dobio drugo dijete: Objavio je fotku sa suprugom i djevojčicom, a otkrio je i ime...

Pedro Soltz dobio drugo dijete: Objavio je fotku sa suprugom i djevojčicom, a otkrio je i ime...

Iris je dobila trudove usred noći, no Pedro nije mogao biti uz suprugu zbog bolničkih pravila. Sjedio je ispred vrata i bio podrška supruzi preko mobitela...

Glumac Pedro Soltz i njegova supruga Iris Cekuš dobili su drugo dijete, kćer Isabellu Marie Soltz

POGLEDAJTE VIDEO:

Iris i Pedro imaju djevojčicu Laru, a u petak je glumac objavio kako je postao otac po drugi put. Na svijet je stigla djevojčica Isabella Marie. Soltz je podijelio nekoliko fotki iz bolnice te napisao:

- Isabella Marie Soltz je rođena 10/03/2023 u 03:14 sa 3 kg i 48 cm. Mama je prava lavica, a Isabella je toliko slatka da ne mogu ni opisati riječima. Osim kasnonoćnog iznenađenja, sve je teklo glatko i naša su srca puna ljubavi i zahvalnosti. Hoće li Bella biti sportašica, holivudska zvijezda, znanstvenica ili predsjednica Hrvatske još ne znamo...ali mi smo tu u potpunosti za nju. Svijet je danas bolje mjesto - piše u opisu fotografije.

Prema Instagram Storyjima, Iris je dobila trudove usred noći, no Pedro nije mogao biti uz suprugu zbog bolničkih pravila.

Pedro je sjedio ispred vrata i bio s njom preko mobitela.

Podsjetimo, Pedro i Iris su 2022. godine proslavili petu godišnjicu braka. Upoznali su se 2010., a Brazilac je otkrio da se zaljubio u Iris na prvi pogled te da je ona bila razlog što se zadržao u Hrvatskoj nakon što je zbog posla živio u više od 10 zemalja diljem svijeta.

Najčitaniji članci