Obavijesti

Show

Komentari 30

Perazić je pokorila Tvornicu u minici nakon 25 godina pauze

Perazić je pokorila Tvornicu u minici nakon 25 godina pauze
7

Ruby, nova pjevačica grupe 'Denis&Denis' koja je imala koncert u Tvornici nakon 25 godina pauze, izjavila je da joj je čast nastupati s bivšom pjevačicom Marinom

VIDEO

Okupljanje je bilo kaotično, no kad smo krenuli s probama sve se posložilo, rekao je Davor Tolja, osnivač grupe 'Denis&Denis'.

Trideset godina karijere obilježit će turnejom, a prvi koncert imali su u petak u prepunoj zagrebačkoj Tvornici kulture. Tijekom dvosatnog koncerta Marina Perazić presvukla se nekoliko puta u uske mini haljine i pokazala da još odlično vlada scenom. Uz novu pjevačicu Ruby Kolić nastupili su i stari članovi benda Marina Perazić i Edi Kraljić.

- Kao da sam bila na godišnjem pa smo se opet okupili. Mislim da smo se samo dobro odmorili jedni od drugih - rekla je Perazić dodavši da je tekstove na početku na probama čitala s mobitela no ubrzo ih se prisjetila iako je prije 25 godina napustila grupu. 

Perazić: Nastupam kad želim, imam i druge prioritete u životu

Zadnjih nekoliko godina ponekad ima nastupe na kojima izvodi svoje hitove poput pjesme 'Kolačići', Program tvog kompjutora' ...

- Nastupam kad želim, a to nije često jer imam i druge prioritete u životu. Više sam se posvetila plesu, a zadnje tri godine sam trenerica zumbe - rekla je Riječanka Marina koja živi i radi u Novom Sadu.

U duetu je pjevala s Edijem Kraljićem koji je nakon nje došao u bend i nije se uopće iznenadio kad ga je Davor prije godinu i pol dana nazvao i pozvao da ide s njima na turneju.

- Ovaj nastup vratio me u mladost. Ovo okupljanje je dokaz da nije bilo nikakvih svađa među nama - rekao je Edi. 

Ruby: Nikad neću biti slavna kao Perazić

Ruby je dodala da joj je velika čast što će nastupati s Perazić koja je kao stvorena za stare hitove grupe 'Denis&Denis'.

- Ne bih ja to mogla tako dobro otpjevati tako samo može Marina - istaknula je Ruby dodajući da neće nikad biti slavna kao Perazić.

- Kakva slava? Nakon koncerta prestajem biti 'slavna pjevačica' jer me kući čeka dijete, suprug koji sutra ima utakmicu pa ću umjesto njega cijeli dan čistiti i raditi u našem hotelu za pse - požalila se Ruby.

No Davor je istaknuo kako je Ruby odlično organizirana pa uz sve to stigne i snimati pjesme u studiju.

- Ona stiže održavati obrt i brinuti se za obitelj. Prošlu godinu je i privela faks kraju, diplomirala je, i usput svaki dan snimala u studiju s nama - pohvalio ju je Davor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.