Obavijesti

Show

Komentari 105

Perčin već ima iza sebe razvod: Prije Momčila bila je u braku tri godine, a ljubila je i političara?

Perčin već ima iza sebe razvod: Prije Momčila bila je u braku tri godine, a ljubila je i političara?
8

Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju, pa neću ni o rastavi, rekla je Jelena o razvodu s Momčilom

VIDEO

Glumački par Jelena Perčin (41) i Momčilo Otašević (32) ovih dana otkrili su da se razvode nakon četiri godina braka. O kraju njihove ljubavi šuškalo se mjesecima i do sada su svaki put sve demantirali.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Vijest o razvodu potvrdila je Perčin, koja iza sebe već ima jedan propali brak.

Zagreb: Svečana pretpremijera domaće akcijske komedije Po tamburi

- Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje - izjavila je Jelena za Gloriju

Razvode se Momčilo Otašević i Jelena Perčin: 'Teško je, grozno'
Razvode se Momčilo Otašević i Jelena Perčin: 'Teško je, grozno'

Dodala je kako je prisebna radi djece te da je od prijatelja dobila bezuvjetnu podršku.

- Moj intimni krug je sa mnom cijeli život i jako se dobro poznajemo i vjerujemo si. Svi su znali da odluku nisam donijela slučajno. Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jest nisam još doživjela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav, nego iluzija ljubavi. Niti iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila - priznala je Jelena, koja je od 2008. do 2011. bila u braku sa zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem.

Doma?i parovi koji su prekinuli veze

POGLEDAJTE VIDEO: MOMČILO UHVAĆEN U LAŽI O ULETIMA ŽENA

Zajedno imaju kćer Lotu, a nagađanja o njihovu razvodu započela su kada je Perčin snimala seriju 'Na granici'. Mnogi su tada tvrdili da je zaiskrilo između nje i kolege, glumca Ivana Hercega (41). Jelena se o tim šuškanjima nije oglašavala, no otkrila je da je s bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima.

- Imam sreću što sa svojim bivšim mužem odlično funkcioniram. Mogu reći da smo mi stvarno sretno razvedeni i on je apsolutno prisutan u životu moje kćeri, sudjeluje u svemu, dapače. A razvod je ružan, to je jedna ružna situacija, bez obzira na to što se dogodilo i kako. Svaki je razvod muka. Imaš osjećaj poraza i neuspjeha u životu. Mogu reći iz svog iskustva je da koje god povrede i nepravde doživjeli, kad je dijete u pitanju, ono mora biti iznad svega toga. Ako je dvoje ljudi odgovorno i voli dijete više od sebe, onda se stvari daju dogovoriti vrlo civilizirano - ispričala je svojedobno za IN Magazin.

Zagreb: Predstavnici UBER-a predstavili dje?je sjedalice koje se mogu posebno naru?iti

Kasnije, dok je bila članica osječkog HNK-a, Jelenu se povezivalo s 24 godine starijim Vladimirom Šišljagićem. On je bio osječko-baranjski župan i predsjednik HDSSB-ay, a tijekom 2014. često je prisustvovao njezinim predstavama. Znali su ih mnogi vidjeti i kako zagrljeni šeću gradom, a navodno su zajedno slavili ulazak Hrvatske u EU. Bez obzira na sve, Jelena je glasine o njihovoj vezi demantirala.

Vukovar: Otvoren 7.Vukovar Film Festival - festival podunavskih zemalja

U to je vrijeme već poznavala Momčila. Godine 2013. glumili su zajedno u seriji 'Zora dubrovačka', a zaljubili su se za vrijeme snimanja serije 'Kud puklo da puklo' 2016. godine. Vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a intimna ceremonija bila je u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Iste godine dobili su kćer Mašu, a krajem studenog 2020. i sina Jakšu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu