Obavijesti

Show

Komentari 242

Razvode se Momčilo Otašević i Jelena Perčin: 'Teško je, grozno'

Razvode se Momčilo Otašević i Jelena Perčin: 'Teško je, grozno'
4

Perčin je za Gloriju potvrdila da se razvodi od supruga Momčila nakon četiri godine braka u kojem su dobili sina Jakšu i kćer Mašu, glumici je to drugi brak, a iz prvog ima kćer Lotu

VIDEO

Unatoč tomu što je glumački par Jelena Perčin (41) i Momčilo Otašević (32) u par navrata demantirao glasine o razvodu, sad su ipak potvrdili da se razilaze i nastavljaju svaki svojim putem. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Razvodi poznatih 01:49

Perčin je za Gloriju potvrdila da se razvodi od supruga Momčila nakon četiri godine braka u kojem su dobili sina Jakšu (2) i kćer Mašu (4). Glumici je to drugi brak, a iz prvog braka s poduzetnikom Kristijanom Babićem ima kćer Lotu (13). 

POGLEDAJTE VIDEO: Momčilo lagao o uletima žena

- Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece - rekla je glumica u intervjuu.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević vjenčali su se u tajnosti u Crnoj Gori, u svibnju 2018. godine, daleko od očiju znatiželjnika nakon dvije i pol godine ljubavi. Intimno slavlje za kumove i prijatelje održalo se u konobi ‘Pirun i Ožica‘ u gradu Kotoru.

Zagreb: Svečana pretpremijera domaće akcijske komedije Po tamburi

Bivši glumački par upoznao se na snimanju popularne serije Nove TV ‘Zora dubrovačka, a ljubav među njima planula je tek na setu druge serije koju su ponovo snimali zajedno, za njih znakovitog naziva ‘Kud puklo da puklo‘.

Momčilo Otašević objavio fotku s kumom: 'Da nećemo na kavu?'
Momčilo Otašević objavio fotku s kumom: 'Da nećemo na kavu?'

Jelena je još početkom rujna 2022. demantirala sva šuškanja o razvodu. 

- Ma ne, ma ne razilazimo se - rekla je u intervjuu za In Magazin i na neko vrijeme utišala glasine koje su mjesecima kolale, a najviše srpskim medijima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 242
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin