Obavijesti

Show

Komentari 3

Pero je nakon operacije počeo skakutati, više nismo 'balerine'

Pero je nakon operacije počeo skakutati, više nismo 'balerine'
4

Pero zbog operiranih leđa još uvijek leži dok putujemo našim kombijem, a sada mora u avionu za Australiju sjediti 25 sati, kažu glazbenici iz Opće opasnosti

VIDEO

Rock sastav Opća opasnost sutra sprema koncert u zagrebačkom klubu Boogaloo. Glazbenici iz Županje kažu kako vole klubove jer je tamo prisniji odnos s publikom. 

- Naša publika je najbolja. Nakon prvog koncerta u tom klubu 2010. bilo nam jasno da smo napravili uspješan reunion benda.
Svaki naš koncert tamo bio nam je dobar pokazatelj da saznamo na kojem smo nivou trenutno kod publike i jesmo li dobro radili. Usput nam je dobra prilika i za predstavljanje publici koja se u međuvremenu dogodila - kažu dečki iz benda. Uskoro kreće njihova prva mini turneja po Australiji, a tamo su predstavljeni, kako kažu, kao hrvatski rock bend broj jedan zbog čega obećaju energičnu i  žestoku svirku s najboljim pjesmama iz 25-godišnjeg repertoara.

- Ugostit će nas nogometni klub iz Melbournea koji tamo igra važnu društvenu ulogu u hrvatskoj zajednici. Organiziraju Croktoberfest, nešto poput Oktoberfesta, na Melbourne Knights Stadiumu. A kad smo već tamo nastupit ćemo tog vikenda i u Sidneyu, u King Tom Clubu - kažu glazbenici. Turneju su iz šale nazvali 'Highway to Hell' jer idu na sedam dana od kojih pet dana lete, a dva dana sviraju.

Petar Glebov / PIXSELL

- Smijemo ponijeti samo po jednu kutiju cigareta, a tamo je cijena jedne kutije 30 dolara, odnosno 192 kune. Pero zbog operiranih leđa još uvijek leži dok putujemo našim kombijem, a sada mora u avionu sjediti 25 sati. Nemamo vremena za nikakve provode jer jurimo za Sloveniju i trebamo stići na naš koncert u Mursku Sobotu. Da, dat ćemo sve od sebe, to je sigurno - kažu iz Opće opasnosti. Pero Galić (48) u ožujku je završio na iznenadnoj operaciji leđa. 

- Imao je operaciju i na bubregu, iako se ni od operacije na kralježnici još nije potpuno oporavio. Zbog velikog broja nastupa ovog ljeta, nije se stiglo otići u banju ili toplice na rehabilitaciju i potpuniji oporavak pa sve to malo sporije ide. Ali skakutati po pozornici je počeo, iz kombija smo izbacili sva ona ortopedska pomagala. Sada i naš naklon publici nakon koncerta već pomalo sliči na nešto, a ne kao da smo balerine - zaključuju glazbenici. 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'
TEŠKO PALO NATJECATELJIMA

Mario otkrio tužne vijesti: 'Uroš mora napustiti Survivor. Rizik je prevelik, sve smo pokušali...'

Izgubio sam veliko prijateljstvo. Nastavit ćemo vani, ali bit će mi teško dok ne izađem, rekao je Vojislav kroz suze