Obavijesti

Show

Komentari 1

Petra iz 'Voicea': 'Kćeri će biti čudno što me nema na TV-u...'

Petra iz 'Voicea': 'Kćeri će biti čudno što me nema na TV-u...'
9

BILA JE FAVORITKINJA Iako je ispala iz showa, želi uskoro zapjevati s Massimom. Ništa joj nije bilo teško, pa je tako redovito dolazila na probe iako je udovica i samohrana majka petogodišnje djevojčice

VIDEO

Sve mi je još nestvarno, nisam nimalo tužna ili razočarana. Mirna srca sam ostavila ove ‘bolje’ u daljnjem natjecanju, rekla nam je Petra Roško (25), sad već bivša kandidatkinja “The Voicea”. Često je čula da ljudi nakon ispadanja iz showa kažu kako će pamtiti druženja i prijateljstva, a ova Solinjanka tvrdi da se upravo to i njoj dogodilo.

- Nisam došla s namjerom steći neka velika prijateljstva, ali sad shvaćam da je show donio odlične prijatelje - priča nam. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

Iako je njezin mentor Massimo Savić (57) pohvalio izvedbu pjesme Josipe Lisac “Dok razmišljam o nama”, rekavši da je to otpjevala savršeno, Petra nije bila njegov izbor za prolazak, ali ni izbor publike. U polufinale su iz njezina tima prošle Albina Grčić i Adriana Vidović, a iako su joj djevojke drage, kaže kako joj je favorit Vinko Ćemeraš iz tima Gobac.

S Petrom smo razgovarali jutro nakon showa i dotad je mentor još nije bio nazvao, ali uvjerena je da hoće jer je to radio nakon svakog nastupa. 

Petra prošla dalje: Ponovno je oduševila mentora Massima
Petra prošla dalje: Ponovno je oduševila mentora Massima

- Nikome ništa ne zamjeram, Massimo je gledao cijeli naš put i prema tome donio odluku. Mislim da je opravdano sve što je napravio jer ipak je on stručnjak. Sigurna sam da će me nazvati i da ćemo popričati o svemu, a meni je ovo bila najdraža izvedba pored svih onih rokerskih pjesama - govori. 

Sve su mogućnosti otvorene, ističe, pa tako i suradnja s mentorom, iako već ona u glavi ima tekstove za pjesme i melodiju. Petri ništa nije bilo teško, pa je tako redovito dolazila na probe iako je udovica i samohrana majka petogodišnje djevojčice. 

- Još ne shvaća sve to, ali vidi svu tu energiju koju mama ima i nadam se da će jednog dana i ona imati ovakvu ljubav prema nečemu. Gledala me kako nastupam, naravno, i već se naviknula gledati mamu na televiziji, a sad će joj biti čudno kad me više ne bude - kroz smijeh nam govori. 

U polufinale je prošlo osmero kandidata, po dvoje iz svakog tima. Uz Adrianu i Albinu iz Massimova tima, prošli su Dora Juričić i Vinko Ćemeraš iz tima Gobac, Darija Ramljak i Filip Rudan iz Vannina tima te Jakob Grubišak i Bernarda Bobovečki iz tima Dečak.

Njihove izvedbe gledat ćemo iduće subote i onda saznati koji kandidati zaslužuju u finale. I dok Petra nikome ništa ne zamjera, gledatelji se s tim ne bi složili. Ljuti su jer nisu objavljeni rezultati glasanja. Čak govore i da je bilo namještanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu