Show

Komentari 25

Petra prošla dalje: Ponovno je oduševila mentora Massima

Petra prošla dalje: Ponovno je oduševila mentora Massima

Ti si jedina mama u ovom showu. Sve stižeš, i to uz osmijeh. Na svim si probama, brineš za dijete, studiraš. I odlično pjevaš, to će svi vidjeti, rekao joj je Massimo

U novoj epizodi glazbenog showa 'The Voice' Petra Roško (25) prošla je u daljnju fazu natjecanja. Rodom iz Solina, ova crvenokosa djevojka koja je po zanimanju kuharica, slastičarka i komercijalistica u turizmu te studentica 3. godine kroatistike, oduševila je svog mentora Massima i ostala je u showu. Pjevala je pjesmu AC/DC 'Highway To Hell', Massimu su kolege dali svoje savjete i sugestije oko toga koga bi trebao ostaviti u showu, ali konačna odluka bila je na njemu.

- Ti si jedina mama u ovom showu. Sve stižeš, i to uz osmijeh. Na svim si probama, brineš za dijete, studiraš. I odlično pjevaš, to će svi vidjeti - rekao joj je Massimo nakon što je 'zapalila' pozornicu svojom izvedbom. Massimo je odlučio da dalje ide Josip, a natjecanje je napustio Roko. Zatim je odlučio kako Petra isto prolazi jer je kod nje sve 'išlo glatko'. 

Petra je prije nastupa rekla kako želi dokazati da jedna rokerica može nositi štikle. Na show gleda kao na vrata koja će joj pružiti mnoge mogućnosti. Ivan Dečak i Davor Gobac zažalili su što se nisu okrenuli na njenu izvedbu Jacksonove 'Who's Loving' You' jer je na kraju njen mentor postao Massimo. 

Udovica je i samohrana majka petogodišnje djevojčice za koju živi. 

- Svu energiju crpim iz malene. Za nju zapravo živim i borim se jer ne želim da ona ikad pati ili je zakinuta. Želim se predstaviti kao jaka žena - rekla je. Ovo joj je prvi natjecateljski show, a kao mala je sudjelovala na festivalu, kao i tadašnja solinska djeca. U odgoju djevojčice pomažu joj njeni roditelji, ali i roditelji njena pokojnoga supruga. 

- Bake i dide servisi nekad su znali raditi i noćne i jutarnje smjene, sve kako bih ja bezuvjetno stala na vlastite noge i uspjela sagraditi život za Karmen - priča za 24sata. 

POGLEDAJTE EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

 

Najčitaniji članci