Obavijesti

Show

Komentari 121

Petrović vs Popović: Nije istina da Milan gradi kuću u Zagrebu

Petrović vs Popović: Nije istina da Milan gradi kuću u Zagrebu
1

MEDIJSKA SVAĐA Milan Popović opovrgnuo je Severinine navode i rekao kako ne planira dječaka odvoditi u Srbiju. Rekao je da je izvadio boravišnu dozvolu i da gradi kuću u Zagrebu

VIDEO

Bivši partner Severine Kojić, Milan Popović u intervjuu za Večernji list je progovorio o bitki za skrbništvo s pjevačicom nad malenim Aleksandrom.

Severina je početkom tjedna iznijela teške optužbe na Popovićev račun, a on je ponovo iznio svoju stranu priče.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:46

Popović: Izjednačeni smo

Milan je izjavio kako je dobio nekoliko dana u mjesecu više sa svojim sinom te da su on i Severina sada 'izjednačeni'. Odbacio je tvrdnju pjevačice da ona neće vidjeti dijete više od 200 dana.

- Nije istina da majka neće vidjeti dijete više od 200 dana jer ono i dalje živi na majčinoj adresi, ali oca viđa redovito. Samo ne više devet dana, kako je bilo do sada, nego 15 dana mjesečno - rekao je Milan.

Petrović: Dijete je bez majke preko 200 dana godišnje, a mogu se čuti jednom dnevno

Na te izjave osvrnuo se i Severinin menadžer Tomislav Petrović pa u demantiju napisao kako Milanove tvrdnje nisu istinite.

-  Nije istina da Popović po privremenoj mjeri sutkinje Verice Nikić provodi sa djetetom pola vremena, a Severina ostalih pola vremena. Istina je da Popović s djetetom provodi preko 200 dana godišnje za koje vrijeme Severina ne može viđati dijete koje je s njom sretno živjelo punih pet godina, a telefonom se mogu čuti samo jednom dnevno i to u 20 sati. Naime, privremena mjera, za razliku od prijašnje presude suda, ne sadržava niti jednu mogućnost dogovora roditelja - tvrdi Petrović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:55

Popović: Severina zove više puta dnevno

Srpski poduzetnik je u istom intervjuu rekao da nije istina da se majka s djetetom mora čuti točno u 20 sati već da ga može nazvati kada želi.

- Ona zove i u 18, i u 19, i u 20, pa čak i u 23 sata ako Aleksandar ne spava - izjavio je Popović.

Severina: Nije viđao Aleksandra više od 18 mjeseci

Severina je izjavila kako Milan nije viđao Aleksandra 18 mjeseci, a on kaže da ne zna o kojem periodu ona govori.

Milan Popovic

- Bilo je perioda od dva ili tri mjeseca dok dijete još nije prohodalo. Kada je prohodao, redovno sam bio s njim - govori Popović.

Severinin menadžer pak, tvrdi da otac nije redovno viđao dijete od kad je ono prohodalo.

- Istina je da on svoje dijete nije viđao ukupno preko 18 mjeseci djetetovog života, a tu računam i vrijeme koje mu je bilo određeno za susrete i druženja - rekao je Petrović.

Severina: Prijetio mi je da će mi zagorčati život

Pjevačica je između ostalog, tvrdila kako joj je Milan prijetio da će joj zagorčati život. Milan je odbacio njezine riječi.

- To nije istina! To je neistina. Ne želim govoriti ništa loše o majci našeg djeteta, ali to što je izjavila je neistina. Ako majka tvrdi da je želim uništiti, neka jasno kaže što ja to radim da je želim uništiti - kaže poduzetnik.

Njen menadžer osvrnuo se i na ovaj Milanov odgovor:

- Nije istina da Popović Severini nije prijetio da će joj zagorčati život i uzeti dijete. Popović je pokrenuo medijsku hajku prema Severini, plasirajući neistine po medijima kako bi ju diskreditirao kao majku i kao osobu i to traje od dana od kada ga je ostavila, za što postoje dokazi. Internet ih je pun.

Severina: Nudio je fotografije djeteta za novac

Prema Severininim riječima, Milan je planirao ponuditi fotografije tek rođenog Aleksandra za 50.000 eura jednom časopisu. On je tvrdnju odbacio i iznio svoju stranu priče.

- Interesantno je to za taj hrvatski tjednik jer je novinarka tog tjednika živjela sa Severinom dva mjeseca pred porođaj, pod izlikom da su prijateljice. Znači, novinarka je čekala porođaj kako bi mogla napisati priču o porođaju. O čemu mi pričamo? Ako se netko dogovarao s tim tjednikom, to je onda ona, a ne ja. Ja sam branio da se bilo što objavi, čak sam organizirao da se dijete iz rodilišta izvede kroz stražnji izlaz kako nas nitko iz medija ne bi slikao - branio se Popović.

Petrović je u demantiju govorio i o ovoj temi.

- Popović također ne govori istinu kada kaže da nije tražio od jednog tjednika 50.000 eura za objavu fotografija njegovog sina. Ja sam bio taj koga je zamolio da to priopćim tom tjedniku. Osim toga, za vrijeme kada je bio sa Severinom, a i nedugo poslije, Popović je u više navrata pozirao sa djetetom za potrebe objave fotografija u medijima. Za to također postoje dokazi, samo 'proguglajte' - napisao je menadžer.

Popović kaže da gradi kuću, a Petrović tvrdi da živi kao podstanar

Srpski poduzetnik je objasnio kako nema namjere dječaka odvoditi u Srbiju. Objasnio je kako je izvadio boravišnu dozvolu kako dječak ne bi često putovao.

- Pa ne bi vadio boravišnu dozvolu, gradio veću kuću i sve pripremao da provodim vrijeme u Zagrebu, a da istovremeno negdje u podsvijesti razmišljam o tome kako dijete treba ići sedam dana u školu u Srbiji, a sedam dana u Hrvatskoj - izjavio je Milan.

Popovićeve tvrdnje opovrgnuo je Petrović.

- Nije istina da Popović gradi kuću u Zagrebu. On u Zagrebu živi kao podstanar, a kuća o kojoj on govori je vlasništvo jedne tvrtke sa sjedištem na Cipru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 121
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao