Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Picigin mu nije pošao za rukom pa se od muke hvatao za glavu

Rijetko koji Splićanin ne voli picigin, no iako ih većina ovu igru prakticira u ljetnim danima, pjevač Goran Karan leta za lopticom i kada padnu temperature

Foto: PIXSELL
5 komentara

Iako je ljeto i službeno gotovo, za Gorana Karana (55) nema zime. Pjevač je iskoristio lijepo vrijeme u Splitu i s prijateljima se 'brčkao' na Bačvicama.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Po dobrom starom običaju, zaigrao je picigin i pozirao fotografima. Svejedno koje je godišnje doba, Goran po Bačvicama leta za lopticom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, ovaj put mu igra nije pošla za rukom pa se u jednom trenutku hvatao za glavu od muke. Ma dobro Gorane, nije smak svijeta, drugi puta ćeš uhvatiti lopticu. 

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Iako bi se mnogi možda 'smrznuli' u moru kada se temperature spuste, Karan nema tih problema. Tako je jednom prilikom u Novu Godinu ušao radno pjevajući u Šibeniku, da bi se svega nekoliko sati kasnije pridružio Splićanima na tradicionalnom novogodišnjem turniru u piciginu.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Nije ga zasmetala ni temperatura zraka od samo 10-ak stupnjeva. Inače veliki zaljubljenik u sport, po ljeti Goran koristi svaki slobodan trenutak kako bi sa sinovima Rokom, Ivanom, Miranom i Ivorom ili prijateljima zaigrao picigin na Bačvicama. Osim toga, pjevač dobro igra i vaterpolo koji je i trenirao dok je bio mlađi.

Naši partneri pišu
Message