Obavijesti

Show

Komentari 12

Pierce Brosnan mogao je imati koju je htio, ali Kelly ga je od depresije spasila i 'očarala'

Pierce Brosnan mogao je imati koju je htio, ali Kelly ga je  od depresije spasila i 'očarala'
4

Pronašao sam divnu ženu. Da milijun puta ponovno tražim, ne bih našao nekoga kao što je ona, rekao je glumac jednom. Zamjerali su mu što je s 'buckom', ali on nije mario za njihova mišljenja

VIDEO

Bivši James Bond i zavodnik iz 'Mamme Mie!' Pierce Brosnan (68) svoju drugu suprugu upoznao je slučajno na meksičkoj plaži, gdje je Keely Shaye Smith (57) trebala imati intervju koji je zatim otkazan. Nakon toga, Brosnan i ona su jednostavno kliknuli, a par dana nakon izašli su na svoj prvi spoj. Vjenčali su se u njegovoj rodnoj Irskoj 2001. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:47

Brosnanova prva supruga, glumica Cassandra Harris, 1991. godine preminula je od raka jajnika, tri godine prije nego je glumac upoznao Keely. Brosnan tvrdi kako ga je smrt supruge promijenila, iako je ona sama uvijek bila pozitivna. Nedugo nakon njezine smrti, njezina kći Charlotte, koju je Brosnan posvojio, također je preminula od iste vrste raka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Keely je moja Zvijezda sjevernjača - rekao je Pierce za suprugu, koja ga je vodila kroz tešku depresiju i tragedije. Sve te probleme, skrivao je od javnosti.

Zajedno su već 27 godina te za razliku od drugih Hollywoodskih parova, nikada se nisu susreli sa skandalima i glasinama o prijevarama. Zajedno imaju dvojicu sinova, Dylana (24) i Parisa (20) i oboje često dijele fotografije svog obiteljskog života.

Brosnanovi obožavatelji oduševljeni su načinom na koji glumac priča o svojoj ženi, a i kako ona vidi njega.

- Zadivio me. Visok, taman i zgodan. Samo sam mislila 'Wow! Wow!' - rekla je reporterka Keely o njihovom prvom susretu. Sada supruga uspoređuje s dobrim vinom, koje postaje samo još bolje s godinama.

- Kao da je to bilo tek jučer, godine lete, moja ljubavi. Toliko snova s tobom, nastavimo tako ljubavi - napisao je Brosnan u opisu stare fotografije para, koji je objavio kako bi obilježio 27 godina njihove veze. Tom objavom raznježio je svoje fanove, koji su ih obasuli čestitkama.

Kate Winslet: 'U Hollywoodu gay glumci i dalje skrivaju svoju seksualnost zbog homofobije!'
Kate Winslet: 'U Hollywoodu gay glumci i dalje skrivaju svoju seksualnost zbog homofobije!'

Iako mnogi predbacuju Keely njezinu težinu i često svrstavaju njezine fotografije u kupaćim kostimima na ljestvice 'najgorih', Pierceu nije ni na kraj pameti ići drugoj. Od Keely ga nisu uspjele odvojiti ni zavodljive Bond djevojke tijekom snimanja 'Zlatnog oka'.

- Pronašao sam divnu ženu. Da milijun puta ponovno tražim, ne bih našao nekoga kao što je ona - rekao je glumac jednom prilikom.

Romantični Brosnan Keely zove svojom 'vječnom ljubavi' i čini se kao da ne postoji razlog koji bi ih mogao razdvojiti. Na pitanje koja je njihova tajna odgovorili su da jednostavno provode puno vremena zajedno i međusobno se cijene.

- Kad me Keely pogleda i dalje mi zaklecaju koljena - priznao je Pierce svojevremeno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'