Show

Komentari 9

Pierce Brosnan: 'Zbog toga što nisam odrastao uz oca, sad više cijenim svoju obitelj i očinstvo'

Pierce Brosnan: 'Zbog toga što nisam odrastao uz oca, sad više cijenim svoju obitelj i očinstvo'

Bivši James Bond ispričao je kako je na njega utjecalo njegovo izolirano djetinjstvo i da zbog toga što nije imao stabilno okruženje sada još više cijeni svoju suprugu i obitelj

Glumac Pierce Brosnan (68) u intervjuu za Gentleman's Journal otvorio se o svojem djetinjstvu i kako je to utjecalo na njega kao oca.

- Veoma cijenim obitelj. Cijenim što sam otac. Ja nisam odrastao s očinskom figurom ili čvrstom obiteljskom strukturom i zbog toga više poštujem svoje voljene osobe - izjavio je Brosnan.

Brosnanov otac napustio je njega i njegovu majku May dok je Pierce bio beba, a glumac je već ranije govorio o tome da je njegovo djetinjstvo bilo 'poprilično samotno'.

- Taj duboki razdor, vrsta izolacije i samoće je upravljala mojom snagom mašte. Morao sam se snaći uglavnom kroz intuiciju - opisao je bivši James Bond svoje djetinjstvo.

Brosnan je nastavio kako zbog tih iskustava cijeni i voli svoju obitelj, a posebno je pohvalio svoju suprugu Keely Shaye Smith (57).

- Keely je najdivnija moguća majka i žena. Tijekom naših 27 godina gledao sam kako je odrasla, gledao sam kako je naš život procvao i narastao. A i nakon toga imamo još puno snova za ispuniti - rekao je glumac.

Podsjetimo, Brosnan Keely zove svojom 'vječnom ljubavi' i zajedno imaju sinove Dylana (24) i Parisa (20). Upoznali su se nakon što je Brosnanova prva supruga Cassandra Harris preminula od raka.

Brosnan je s Cassandrom imao sina Seana (37), a posvojio je i njenu djecu sina Chrisa (48) i kći Charlotte, koja je nažalost također preminula od raka.

Najčitaniji članci