Show

Komentari 10

Piers Morgan popljuvao je film Lady Gage: Prestao sam gledati nakon sat i pol, zgrožen sam...

Piers Morgan popljuvao je film Lady Gage: Prestao sam gledati nakon sat i pol, zgrožen sam...

Morgan je kasnije dodatno isprovocirao fotografijom na Instagramu, na kojoj pozira sa suprugom Celijom. Sarkastično je priznao kako je njihov spoj u 'korona stilu', na tren postao 'vrlo raskošan' zbog kako je i sam rekao, užasnutog filma

Bivši voditelj, Piers Morgan (55), nije pretjerano oduševljen novim filmom Lady Gage (35) - 'Dinastija Gucci', sudeći prema recenzijama koje je objavio na svojim društvenim mrežama.

- Film sam prestao gledati nakon sat i pol, jednostavno sam zgrožen - požalio se voditelj u recenziji uz koju je objavio i sliku postera.

No, nije ostalo samo na toj recenziji. Naime, Morgan je kasnije dodatno isprovocirao fotografijom na Instagramu, na kojoj je pozirao zajedno sa svojom suprugom Celijom. Sarkastično je priznao kako je njihov nedavni spoj u 'korona stilu', u dnevnom boravku, na tren postao 'vrlo raskošan' zbog kako je i sam rekao, užasnutog filma.

- Jedina pozitivna stvar bila je ta što sam mogao 'blago okusiti' vino koje sam naručio - priznao je Morgan koji već neko vrijeme pati zbog gubitka okusa nakon korone.

Podsjetimo, Piers je dugo bio zaštitno lice emisije 'Good Morning Britain'. Poznat po svom oštrom jeziku, često je dizao prašinu u javnosti. A najveća je zasigurno bila oko kraljevskog para Meghan Markle (40) i princa Harryja (37).

Naime, gotovo od samog početka njihove ljubavne veze, Piers Morgan nije bio blagonaklon prema američkoj glumici. Često ističe kako je ona svoj ulazak u kraljevsku obitelj pomno planirala. 

Najčitaniji članci