Obavijesti

Show

Komentari 9

Pijani Depp podivljao i razbijao po stanu: 'Lud!? Sad ćeš vidjeti'

Pijani Depp podivljao i razbijao po stanu: 'Lud!? Sad ćeš vidjeti'
1

Zvijezda filmova 'Pirati s Kariba' tužio je britanski tabloid The Sun zbog toga što su ga nazvali 'nasilnikom koji je pretukao ženu'. Depp se pojavio u svojstvu svjedoka na sudu, gdje se suočio s neugodnom snimkom.

VIDEO

Nakon što je brak između glumačkog para završio burno te uz puno 'prljavog rublja', saga se već neko vrijeme povlači po sudovima. Glumica Amber Heard (34) je optužila glumca za nasilje, a Johnny Depp (57) pak nju da samo želi izvući novac od njega lažima i podmetanjima. Kao dokaz vlastitim svjedočanstvima Amber se u nekoliko navrata pozivala na fotografirane ozljede i prijave koje je upućivala protiv holivudske zvijezde, a na posljednjem ročištu u Londonu, prikazan je i video Deppovog ludila.

Cast member Amber Heard and husband Johnny Depp pose during the premiere of the film "The Danish Girl," in Los Angeles

Zvijezda filmova 'Pirati s Kariba', tužio je britanski tabloid The Sun zbog toga što su ga nazvali 'nasilnikom koji je pretukao ženu'. Depp se pojavio u svojstvu svjedoka na sudu, a u sudnici će govoriti i Heard. Posrnula holivudska zvijezda i dalje negira da je ikada bio nasilan prema bivšoj supruzi, no priznaje da je zbog svoje ovisnosti 'prouzročio mnogo boli u njihovom odnosu'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Lud!? Sad ćeš vidjeti što je je*eno ludo - dere se pobješnjeli Depp u video snimci u posjedu britanskih tabloida te razbija kuhinjske elemente, a zatim i bocu vina, dok prijeti Amber, koja ga snima.

Bivša brani Deppa na sudu: 'On je drag, pažljiv i nije nasilan...'
Bivša brani Deppa na sudu: 'On je drag, pažljiv i nije nasilan...'

Heard se razvela od Johnnyja nakon godine dana braka i pet godina veze. Zatražila je rastavu u svibnju 2016. te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa. Kao razlog zahtjeva za razvod braka glumica je navela 'nepomirljive razlike', a nasilje je, po njezinim riječima, kulminiralo kad bi Johnny bio pod utjecajem alkohola i droga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin