Obavijesti

Show

Komentari 43

Pinčić i Meštrović u emisiji proglasili dinamovca mrtvim. Zajec: 'Evo me, živ sam, hodam'

Pinčić i Meštrović u emisiji proglasili dinamovca mrtvim. Zajec: 'Evo me, živ sam, hodam'

Mora da su se zabunili, iskombinirali Cicu i mene. Ali poručite kolegama da sam živ i da sam još uvijek dobar i u drugim sportovima, rekao je Zajec

Dolazi nam kolega novinar Sanjin Španović koji je napisao knjigu o Velimiru Zajecu, nedavno preminulom velikanu hrvatskog nogometa i sporta, ovako je u "Dobro jutro, Hrvatska" Davor Meštrović najavio gostovanje Španovića koji je predstavio svoj projekt, knjigu o životu legendarnog dinamovca "Zeko". 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa ...

Naravno, napravio je neugodni kiks jer je Velimir Zajec živ. Ima 65 godina i živi u Zagrebu. Uz Meštrovića je sjedila njegova suvoditeljica Doris Pinčić i potvrdno kimala glavom čitavo vrijeme.

Doris je jutros vodila emisiju nakon radnog vikenda u Opatiji
Doris je jutros vodila emisiju nakon radnog vikenda u Opatiji

- Bit će vrlo lijepo i emotivno razgovarati o tome - dodao je Meštrović. Srećom, brzo je shvatio da je pogriješio i ispravio se:

- Napravio sam jedan mali lapsus, ovo je vrijeme kada nas napuštaju velikani, napustio nas je Cico Kranjčar, ali i trener koji ih je zajedno gurnuo u nogometne vode i bez kojih oni ne bi bili ovakvi genijalci - rekao je kasnije.

Neočekivana pogreška HRT-ovog voditelja iznenadila je i legendarnog Zeku.

Da Dinamo bude Celtic treba nam više knjiga poput Zeke
Da Dinamo bude Celtic treba  nam više knjiga poput Zeke

- Evo me, živ sam, još hodam. Mora da su se zabunili, iskombinirali Cicu i mene. Ali poručite kolegama da sam živ i da sam još uvijek dobar i u drugim sportovima - rekao je Zajec Jutarnjem listu.

O svemu su se oglasili i s HRT-a:

- Bila je riječ o očitom lapsusu bez ikakve loše namjere. Podsjećamo i kako je kolega Meštrović odmah napomenuo da je bila riječ o lapsusu, uz dodatak kako je 'ovo vrijeme kada nas napuštaju velikani' - poručili su.