Obavijesti

Show

Komentari 104

Pink Panther opet napao: Kim opljačkala poznata jugo-banda?

Pink Panther opet napao: Kim opljačkala poznata jugo-banda?
1

Banda se sastoji od 200 bivših vojnika od kojih je većina s područja Balkana, a njihovog vođu Borka Ilinčića policija je uhvatila prije dvije godine u Madridu

VIDEO

Prerušeni lopovi koji su opljačkali Kim Kardashian (35) pobjegli su na biciklima, pa su se strani portali odmah raspisali o poznatoj bandi razbojnika koja hara dvadesetak godina, a zove se 'Pink Panther'.

gv of kim kardashian flat after robbed at gun point

Policija i novinari ispred zgrade u kojoj je Kim opljačkana

Nadimak su dobili nakon krađe 2003. godine u kojoj su dijamante, kao u istoimenom filmu s Peterom Sellersom, sakrili u kremu za lice.

BREAKING NEWS:Kim Kardashian held at gunpoint in paris, Kim Kardashian is held up by gunpoint at her Paris apartment in the early hours of sunday morning, General views of police attending her apartment, detectives inside photographing the scene.

U Kim su lopovi uperili pištolj, vezali je i zaključali u kupaonicu

Banda se sastoji od 200 bivših vojnika od kojih je većina s područja Balkana, a njihovog vođu, Srbina Borka Ilinčića (33), policija je uhvatila prije dvije godine u okolici Madrida. Operiraju već 30 godina na području od Londona do Tokija.

Kim Kardashian indemne apres avoir ete detenu ŕ l

Kimine stvari iz apartmana su odvezli automobilom

'Pink Pantheri' su pravi profesionalci koji su ukrali najskuplje dijamante u Velikoj Britaniji, probili Audijem staklena vrata u šoping centru u Dubaiju i opljačkali ga, na biciklima su pljačkali po Tokiju i Saint-Tropezu te bježali gliserima od policije.

Podsjetimo, u starletin stan upala su petorica maskiranih razbojnika. Prijetili su joj oružjem te je vezali i zaključali u kupaonicu, a otuđili su nakit u vrijednosti od 107,2 milijuna kuna.

Banda 'Pink Panther'

Ime im je dodijelio Interpol, a neki su ih zbog njihovih domišljatih krađa nazvali i umjetnicima. Mete pomno biraju i kradu samo najdragocijeniji i najskuplji nakit.

Prije dvije godine se u Bernu održao sastanak stotinjak policajaca iz dvadesetak zemalja na kojem su tražili način na koji bi napokon razotkrili i uhitili zloglasnu bandu. Jedini podaci koje imaju o 'Pink Pantherima' su da članovi bande dolaze iz zemalja bivše Jugoslavije te da neki od njih imaju nasilnu prošlost.

Ova banda jedna je od naprofesionalnijih na svijetu, a tijekom krađa posebnu pažnju pridaju detaljima. Prilikom krađe u jednom francuskom gradiću, sve klupe u okrugu draguljarnice u kojoj su operirali, obojali su u crveno tako da nitko ne može biti tamo i kasnije svjedočiti. Kada su bježali gliserom od policije u Saint Tropezu nosili su majice cvjetnog dizajna, a pripisuje im se i krađa iz Londona u kojoj su lica izmjenili šminkom kao u filmu 'Nemoguća misija'.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga