Obavijesti

Show

Komentari 0

Piqueova cura je prije bila muško? Društvene mreže 'gore' od njenih fotografija iz prošlosti

Piqueova cura je prije bila muško? Društvene mreže 'gore' od njenih fotografija iz prošlosti
3

Clara Chia Marti navodno je promijenila spol, a njen partner Gerard Pique to zna od početka njihove veze

VIDEO

Internet gori od tvrdnji da je djevojka nogometaša Gerarda Piquea (36), studentica Clara Chia Marti (24), transrodna žena.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Clara 00:59

Prema nedavno objavljenom videu na TikToku, plavokosa Clara rođena je kao muškarac, te je promijenila spol. Pique je od početka znao za to, a brzo se proširila priča i kako svojoj bivšoj ljubavnici financijski pomaže oko novih zahvata kako bi se transformacija privela kraju.

Navodno je njena fizička promjena počela kada je imala 12 godina, a pravo ime joj je Esteban.

U videima koji su preplavili društvene mreže pojavljuju se i Clarine navodne fotografije dok je bila muškarac, a ponovno se spominje i Gerardov sin Milan koji je to javno otkrio tijekom live javljanja na profilu svoje majke, kolumbijske pjevačice Shakire (46), koju je nogometaš neko vrijeme varao s fatalnom Clarom.

FILE PHOTO: Colombian singer Shakira and her partner, Barcelona soccer player Pique, attend the Basketball World Cup quarter-final game between the U.S. and Slovenia in Barcelona

Dio javnosti vjeruje u ove tvrdnje zbog činjenice da je Clara nekada izgledala bitno drugačije, a tome u prilog idu stare fotografije koje je objavljivala na društvenim mrežama.

Par se nije javno oglašavao po ovom pitanju, a povrijeđena i prevarena Shakira se nedavno preselila u Miami s njihovim sinovima kako bi se maknula od drame koja je uništila njenu 12 godina dugu vezu s nogometašem koja se sve dotad činila savršenom. Istina ili laž, procijenite sami.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S NOVINARKOM I VODITELJICOM VALENTINOM BAUS

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin