Show

Komentari 110

Pišek pozirala u vrućem outfitu pa su je prozvali za Photoshop: 'Depilirat ću se, majke mi...'

Pišek pozirala u vrućem outfitu pa su je prozvali za Photoshop: 'Depilirat ću se, majke mi...'

Bivša televizijska voditeljica svojom je najnovijom fotografijom na Instagramu izazvala brojne reakcije. Njezinim pratiteljima u oko su 'upale' određene korekcije, koje je, kako tvrde, Nikolina napravila na fotkama

Nikolina Pišek (44) svoje je pratitelje na Instagramu počastila novim, pomalo izazovnim izdanjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bivša voditeljica pozirala je u 'vrućim' hlačicama i majici, a u opisu je napisala: 'Od sreće što je proljeće', dodavši još i 'Depilirat ću se, majke mi'.

No umjesto smijeha, doživjela je neočekivani napad svojih pratitelja. U komentarima su se, naime, počele nizati negativne reakcije na fotografiju. 

Nikolini su poručili da je pretjerala s Photoshopom, kao i to da je premršava, a dok su se neki od njih pitali što joj je s očima.

- Prirodno lijepa žena koja neprirodnim postupcima počnje ličiti na Michaela Jacksona... ako je to cilj, put je utaban! - samo je jedan od komentara. 

Iako bi ovakvi komentari mnoge nagnali na neku vrstu odmazde, Nikolina se nije osvrnula ni na jedan. Moglo bi se reći da je time na  potvrdila da žena na koju ne djeluju uvrede svoje neprijatelje čini - nemoćnima.