Obavijesti

Show

Komentari 10

Pišek: Raspisali tjeralicu, ali gaćice još uvijek imam

Carinik joj je na granici ukrao omiljene tangice, prenosi Kurir. Ona tvrdi da joj gaćice nisu dirali, ali je sud izdao tjeralicu zbog neplaćene kazne...

VIDEO

Nikolina Pišek (33) iz Zagreba je putovala za Beograd, gdje vodi televizijski show “Operacija Trijumf”. Na graničnom prijelazu Batrovica Nikolinu su policajci zadržali zbog raspisane tjeralice, piše srpski Kurir. Nakon nekoliko minuta objašnjavanja policajci su je pustili. Zatim se nekoliko carinika obrušilo na njene stvari. Kopali su po njenim torbama, a posebno ih je zanimalo rublje, navode te srpske novine. Stigavši u Beograd, Nikolina se raspakirala. Otkrila je da joj nedostaju omiljene tangice, koje joj je ukrao carinik. No ona tvrdi da je Kurir gotovo cijelu priču izmislio.
- Tjeralica za mnom je raspisana davno jer me nikad nema kod kuće pa nisam podigla poziv za sud. Trebala sam platiti neku globu od 300 kuna. Poslije sam to platila, ali sud tjeralicu još nije povukao. Na granici se svi tome smiju i problema oko prelaska više nemam - rekla nam je Nikolina. Dodaje kako joj nitko po torbama nije kopao niti je ostala bez tangica.
- Ne znam samo koje su to moje omiljene tangice. To ipak morate pitati Kurir. Već su dosad pisali kako sam se posvađala s kolegicom iz 'Operacije Trijumf’ Anom Mihajlovski i da ću gola pozirati za srpski Playboy - tvrdi Nikolina. No njene fotografije u toplesu, koje su “procurile” iz njezina izgubljenog mobitela, bile su dovoljne da postane popularna i u Americi.
Njihov internetski portal koji objavljuje golišave ljepotice objavio je i Nikolinine fotografije. No nju to ni najmanje ne zabrinjava. Ni dečku Kristijanu Curaviću (34) to nije smetalo.
- Ionako je lijepo ispala - rekao je Kike.

IVA MAJOLI NIJE PRIJAVILA VJENČANICU
Prije dvije godine Iva Majoli na granici nije prijavila skupu vjenčanicu i nekoliko pari cipela. Vikala je na carinike, a platila je kaznu od nekoliko tisuća kuna.

NINA NA GRANICI SAKRILA TORBICU?
Nina Badrić u Srbiji je kupila skupu torbicu Chloe. Na Bajakovu je navodno nije prijavila. Demantirala je da je zbog toga morala platiti 9000 kuna kazne.

ALKA VUICA ŠVERCALA KAJMAK I KOBASICE
Alka je prije nekoliko godina pjevala u Budvi. Tamo je kupila kobasice i kajmak. Carinik joj je to pronašao. Zadržao ju je toliko da je zakasnila na avion.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti
Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama