Obavijesti

Show

Komentari 0

Pjesmu 'Jantar' Ivan Dečak napisao je za svoju kćer Ditu

Pjesmu 'Jantar' Ivan Dečak napisao je za svoju kćer Ditu
1

Virovitički bend Vatra novom pjesmom osvaja hrvatski glazbeni eter. Frontmen grupe Ivan Dečak pjesmu je napisao u tri dana za svoju kćer Ditu

VIDEO

Proteklog tjedna na vrhu Top 20 najbolje domaće glazbe Narodnog radija najveći skok imao je virovitički bend Vatra s pjesmom “Jantar”. S četvrtog su skočili na drugo mjesto. Osim skoka dečki su imali puno razloga za slavlje. Njihova klavijaturistica Irena je prošli tjedan rodila sina Lukasa, a bend je imao i svoj navjeći samostalni koncert u karijeri, u zagrebačkom Domu sportova.

- Stvarno smo uživali u svakoj noti i stihu. Isplatilo se čekati 15 godina za ulazak u malu dvoranu Doma sportova. Jako sam subjektivan i bilo mi je fenomenalno. To mi je ostvarenje dječačkog sna - svirati u dvorani u kojoj sam gledao koncerte glazbenih idola - rekao nam je fontmen Vatre Ivan Dečak (36).

Pjesma “Jantar” četvrti je singl aktualnog albuma “Zmajevi na vjetru”, koji je izašao prije dva tjedna.

- Pjesma je zaživjela u eteru i sad ćemo sami sebi držati palčeve da se još dugo, dugo vrti na radiopostajama. A skok na ljestvici smo proslavili na koncertu - rekao je Dečak, koji otkriva da je pjesmu “Jantar” brzo napisao.

- To je pjesma o mojem superjunaku, odnosno junakinji. Napisana je za moju kćer Ditu i za isto onoliko vremena koliko je trebalo da se naša superjunakinja preseli iz rodilišta u stan, odnosno tri dana - rekao je Ivan i dodao:

- Možda će nekome zvučati sladunjavo i otrcano, ali nije me briga. ‘Jantar’ je moja oda životu.

Hoće li pjesma zasjesti na prvo mjesto ili će opet slaviti zagrebački bend Pravila igre, provjerite u subotu 18-19 na Narodnom radiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu