Show

Komentari 5

Pjevačica otvoreno o dijagnozi s kojom se bori: 'Osjećala sam se usamljeno, bila sam na dnu...'

Pjevačica otvoreno o dijagnozi s kojom se bori: 'Osjećala sam se usamljeno, bila sam na dnu...'

Britanska pjevačica se proslavila sudjelovanjem u 'X Factoru' i posebnom bojom glasa, no zbog zdravstvenih problema poslovni uspjesi pali su joj u drugi plan

Britanka Leona Lewis (36) prije 15 godina je započela svoju pjevačku karijeru pobijedivši u natjecanju 'X Factor'. Ipak, poslovne obveze i uspjesi pali su u drugi plan nakon dijagnoze koju je dobila prije četiri godine. Otkrivena joj je autoimuna bolest štitnjače - Hashimoto.

Mercy For Animals Annual Hidden Heroes Gala

- Osjećala sam se jako bolesno, stalno sam bila umorna i osjećala sam jaku bol u vratu i grlu. Nisam znala što se događa, bio je to prilično težak period i nakon niza testova saznala sam da imam autoimunu bolest zvanu Hashimotov sindrom. Kad sam dobila dijagnozu, bila sam apsolutno devastirana. Osjećala sam se jako usamljeno i prestrašeno sve dok nisam počela istraživati. Danas znam i razumijem kako se ljudi nose i žive s tom bolešću - ispričala je Leona.

- Kada su simptomi bili najozbiljniji, imala sam osjećaj da mogu vlastito tijelo čuti kako mi govori da usporim. Bila sam strašno umorna tijekom nastupa - dodala je pjevačica koja je zbog bolesti morala usporiti, pa je tako i karijeru privremeno stavila na čekanje, ali polako se vraća nastupima i snimanjima novih pjesama.

Pjevačica se 2019. godine udala za plesača Dennisa Jaucha na predivnom imanju kolege Stinga u Toskani, a otkrila je i da želi djecu te da ona i suprug razmišljaju o posvojenju.

51st Annual GRAMMY Awards - Salute To Icons: Clive Davis Party - LA

- Želim imati djecu, ali Denis i ja smo također pričali i o posvojenju. Moja majka odrala je u domu za nezbrinutu djecu, nitko ju nije posvojio kada je bila dijete i to je jedan od razloga zašto i mi razmišljamo o tome - otkrila je.


 

Najčitaniji članci