Obavijesti

Show

Komentari 2

Zadivljujuće vile iz 'Gospodina Savršenog': Cijene noćenja su od 350 pa sve do 12 tisuća kuna

Zadivljujuće vile iz 'Gospodina Savršenog': Cijene noćenja su od 350 pa sve do 12 tisuća kuna
8

Impresivni hoteli, vile i imanja na kojima su se snimale strane inačice dating showa 'Gospodin savršeni' nalaze se na najrazličitijim lokacijama - od Švicarske, preko Grčke do Tajlanda, Balija i Maldiva

VIDEO

 'Gospodin Savršeni'  ili 'The Bachelor' već godinama je vrlo popularan televizijski show kako u hrvatskoj verziji, tako i u onim međunarodnim. Muškarac za čije srce se bori niz lijepih žena privlači veliku pozornost gledatelja pred malim ekranima. No, ono što showu i samom 'Gospodinu Savšrenom' zasigurno daje dašak elitnog stila su luksuzne vile u kojim se snima emisija. Časopis Architectual Digest zbog toga je izdvojio sedam najpopularnijih luksuznih kuća u kojima su se nalazile djevojke 'Gospodina Savršenog'. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Mijo Matić 01:35

Prva među njima je Gurney's Newport Resort & Marina na Rhode Islandu. Naime, riječ je o resortu koji se nalazi na prviatnom otoku gdje gosti osim u moru i suncu mogu uživati u muzeju, vinogradu, igralištima za golf, parkovima, brojnim glazbenim festivalima i drugom. 'Spa filozofija' uključena je u izgradnji interijera pa sam pogled na luksuzne apartmane opušta ljude pred malim ekranima. Cijena noćenja u ovom resortu je oko šest tisuća kuna u ljetnoj sezoni.

Druga lokacija je Vila Rustic Windmill u Nikithianosu u Grčkoj. Tu se radii o rustikalnom mlinu koji je preuređen u vilu kako bi služio kao oaza za odmaranje. Može se iznajmiti preko Airbnb-ja, a cijena se mjeri u odnosu na broj gostiju (370 kuna po osobi). U vili se nalaze spavaće sobe, kuhinja, dnevni boravak i kupaonica, a pogled iz pojedinih soba ostavlja posjetitelje 'bez daha'. 

Treći po redu je The Muila Resort na Baliju u Indoneziji. Glasi kao jedan od najljepših resorta na svijetu, a luksuzna usluga dočekat će svakog gosta koji se odluči odsjesti ondje. Cijeli kompleks ima ukupno 111 apartmana i svi gledaju prema plaži. Dizajnerski interijeri i eksterijeri malo kome se ne bi svidjeli, a gosti čak mogu imati i vlastitog butlera. Osim 'oku zanimljivog sadržaja' u resortu se nalazi i wellness centar i restorani dok je ocean udaljen samo nekoliko koraka dalje. Cijena po noćenju je oko dvije tisuće kuna.

Četvrta luksuzna lokacija je u Zermattu u Švicarskoj, a radi se o hotelu Grand Hotel Zarmatterhof koji se nalazi na 1600 metara nadmorske visine. Objekt je star otprilike 140 godina, a opremljen je s 77 individualno uređenih soba i apartmana. Unutar hotela nalaze se tri restorana koji poslužuju drugačije tipove kuhinje, a na taj način su i uređeni. Također, ima restoran i na otvorenom. Luksuzan hotel nalazi se u alpama i popunjen je gotovo cijele godine. Za jednu noć na ovoj lokaciji morat ćete izdvojiti čak četiri tisuće kuna.

Na nešto toplijoj lokaciji nalazi se peto odmaralište. Imanje nazvano Vila Conversas de Alpendre smješteno je u gradu Santo António u Portugalu. Sagrađeno je od portugalskog drveta, pločica i tekstila te je zamišljeno kao savršeno mjesto za okupljanje i razgovor s obitleji. Osim toga, nudi bazen s morskom vodom i odmor u prirodi te ispijanje čaja na kućici na drvetu. Cijena noćenja je dvije tisuće kuna.

Šesta lokacija nalazi se na dalekom istoku, točnije na Tajlandu. Shangri-La Hotel koji ima 227 soba pruža pogled prema zelenilu koje čine travnjaci, bambus i jezerca s lotusima. Uređenje je inspirirano tajlandskim tradicionalnim nasljeđem, a u sobe ulazi maksimalna količina svjetlosti. Uz to, hotel nudi niz aktivnosti, od teniskih terena i bazena do zabavnih sadržaja za djecu. Cijena noćenja je 1.100 kuna. 

Za kraj ostali su, naravno, Maldivi. Shangri-La Villingili resort i spa rezort je koji se nalazi na otoku Villingili. U njemu se mogu pronaći 132 vile koje su smještene pored džungle i uz ocean, a sve imaju vanjske tuševe i ovalne kade. Interijer je uređen elementima Srednjeg istoka i Indije. Dodatni sadržaj unutar rezorta čine spa vile i golf tereni.

Ovo je novi Gospodin Savršeni: Član je CERN-a, a na fakultetu u Splitu drži teoriju relativnosti
Ovo je novi Gospodin Savršeni: Član je CERN-a, a na fakultetu u Splitu drži teoriju relativnosti

Cijena boravka kreće se od šest do 12 tisuća kuna po noćenju za dvije osobe. 'Gospodin Savršeni' je sa svojim damama boravio u najluksuznijoj vili od 225 kvadratna metra s pogledom na more, privatnim bazenom i dodatnim multimedijalnim uređajima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga