Obavijesti

Show

Komentari 4

Pjevačici dijagnosticirali rijedak oblik raka: Borit ću se zbog sina

Pjevačici dijagnosticirali rijedak oblik raka: Borit ću se zbog sina
5

Popularna country pjevačica je kroz rutinski pregled kod liječnika saznala je da je vrlo anemična, a nekoliko mjeseci nakon što je krenula uzimati terapiju koja nije nimalo pomogla, ustanovilo se da se bori s karcinomom

Američka kantautorica i country pjevačica Ashley Monroe (34) sa svojim obožavateljima je podijelila kako se bori s teškim i rijetkim oblikom raka krvi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Tijekom rutinskog pregleda kod liječnika pred nekoliko mjeseci ustanovljeno je da je vrlo anemična. Iako je krenula uzimati vitamine i slijediti propisanu terapiju, njena krvna slika nije se promijenila, štoviše pogoršala se.

- Da skratim, napravili su mi biopsiju koštane srži i viola: imam rijedak rak krvi. Počinjem s kemoterapijom - otvoreno je rekla pjevačica na društvenim mrežama.

- Sve se čini jako negativno, ali sam zahvalna što bolujem od nečega s čime se može živjeti. Zahvalna sam što postoji tretman koji može pomoći mojem tijelu u ovoj borbi. Zahvalna sam prijateljima i obitelji koji su se okupili oko mene, koji mole za mene i šalju mi cvijeće, koji su mi oslonac tijekom ovog čudnog poglavlja u mom životu - napisala je Ashley.

Britanskoj voditeljici vratila se zloćudna bolest: 'Ne znam hoću li doživjeti punoljetnost djece...'
Britanskoj voditeljici vratila se zloćudna bolest: 'Ne znam hoću li doživjeti punoljetnost djece...'

Rekla je da je najzahvalnija na tome što ima sina Daltona (4).

- Za njega se najjače borim - priznala je.

Svoje je obožavatelje zamolila da s njom ne dijele neželjene savjete ili mišljenja, jer da za to ima liječnike, ali da rado prihvaća molitve.

- Vjerujem u moć molitva i da nas moć ljubavi sve može izliječiti na nekoj dubljoj razini - završila je kantautorica.

Mnogi njeni obožavatelji rekli su joj da će se moliti za nju svaki dan.